Značkové hodinky Armani, DKNY a šperky Swarovski

Značkové hodinky Armani, DKNY a šperky Swarovski

Kategorie: Hodinky, Šperky

Luxusní šperky a hodinky dodají vašemu celkovému outfitu ten správný šmrnc. Ženy si mohou dopřát nejen blýskavé prsteny, náramky či řetízky, ale také luxusní náušnice a náhrdelníky Swarovski nebo jiné dámské hodinky. Luxus a kvalita, seznamte se se značkovými hodinky Armani, DKNY a šperky Swarovski.

Hodinky Armani

Jistě znáte značku Emporio Armani. Jedná se o vysoce luxusní a opravdu kvalitní značku. Hodinky na první pohled mluví o kvalitě, luxusu a jedinečným stylem. Zvýrazněte váš smysl pro detail a obstarejte si hodinky této italské značky i vy. Armani to není pouze luxus, ale také rafinovanost, elegance a kvalita. Emporio Armani okouzlí nejen vás, ale také vaše okolí.
Dokonalé zpracování, špičkový materiál, čistý design, přesně také jsou dámské i pánské hodinky Armani.

EMPORIO ARMANI CeramicEMPORIO ARMANI Ceramic
EMPORIO ARMANI LadiesEMPORIO ARMANI Ladies

Hodinky DKNY

Značka DKNY byla založena již v roce 1988 v USA Donnou Karan. Hodinky této značky jsou nadčasové a podobné městu New York. Co se tím myslí? Jsou rozmanité, moderní a plné energie. K výrobě těchto hodinek se používá chirurgická ocel, která je typická a známá svou odolností a stálostí. Módní a svěží styl těchto hodinek ocení zejména stylové a energické dámy.
Keramické, kožené, čistě ocelové, pozlacené ocelové pásky, s kulatým či hranatým ciferníkem, takové a mnohem víc jsou dámské hodinky DKNY. Najdete je právě zde. Do práce, na večírek, ale i na běžné nošení, takové jsou značkové elegantní a průbojné dámské hodinky DKNY.

Hodinky DKNYHodinky DKNY

Šperky Swarovski

Náušnice a náhrdelníky Swarovski patří mezi nejoblíbenější šperky každé moderní ženy. Moderní náušnice Swarovski jsou dostupné v různých tvarech, barvách a provedení. Kruhy, kytičky, slzičky, obdélníky, visací, špunty atd. Sportovní typ, ale také elegantní typ žen si přijdou v bohaté kolekci úchvatných náušnic na své. Náušnice jsou tak precizně vyrobené a dokonale poskytují komfort při nošení.
Náhrdelníky Swarovski, potěší každou ženu. Ať už hledáte dárek k narozeninám, svátku, výročí či jen tak pro radost, vyzkoušejte šperky Swarovski. Na stránkách esperky.sk najdete celou řadu překrásných a cenově dostupných náhrdelníků. Co třeba náhrdelníky se srdíčkem, kruhy, čtverci, čtyřlístky nebo s abstraktními tva­ry?

Doplňky v podobě šperků a hodinek zkrátka musíte mít i vy. Vždyť hodinky byly odpradávna nejen praktickou částí šatníku, ale také symbolizovaly společenské či ekonomické postavení. V dnešní době je tomu také tak. Luxusní hodinky vypadají určitě mnohem rafinovaně než levné nekvalitní hodinky z tržnice.

Štítky: šperky, hodinky, Emporio Armani, dámské hodinky, značkové hodinky, doplňky, náhrdelníky, náušnice, Swarovski, DKNY