Kožená kabelka – praktická i trendy

Kožená kabelka – praktická i trendy

Kategorie: Tašky a kabelky

Sponzorované odkazy

Vybíráte pro podzimní sezónu novou koženou kabelku? Kde se inspirovat nejlépe, než v dílnách slavných značek a návrhářů. Podívejme se, jak najít vhodný kompromis mezi tím, co je trendy, a tím co každý den využijeme.

Snažila jsem se podle tohoto měřítka vybírat všechny kabelky. A tak začněme u značky Alexander Wang, kde jsem jednu krásku ihned objevila. Černá kožená kabelka je klasika, o tom není pochyb. Dozdobení zlatými detaily ji posouvá mezi kabelky, které patří mezi trendy.

Alexander Wang. Autor: www.polyvore.comAlexander Wang. Autor: www.polyvore.com

Tento podzim a zimu se u kabelek dočkáme také barev. Objeví se královská modrá, vínová nebo bordó. Pro krásně barevné kožené kabelky můžete zajít do obchodů Michael Kors nebo Marc Jacobs.

Marc Jacobs. Autor: www.polyvore.comMarc Jacobs. Autor: www.polyvore.com

Král řemeslného umění a tradičního poctivého zpracování, značka Bottega Veneta, nabízí kožené kabelky ze zaručeně kvalitních materiálů, propracované do nejmenších detailů. Zdánlivě jednoduché, proplétané kabelky si získaly srdce žen po celém světě a vstoupily do síně slávy kabelek jako jeden z nadčasových kousků.

Bottega Veneta. Autor: www.polyvore.comBottega Veneta. Autor: www.polyvore.com

Crossbody kabelky

Malé, praktické, roztomilé a nezbytné. Takové jsou malé kabelky crossbody. Jejich praktičnost spočívá v malé velikosti, která je příjemná zejména při cestování nebo pobíhání po městě. Ač mají často velikost psaníčka, díky dlouhému popruhu se dají snadno umístit přes ramena.

Crossbody kabelky mohou být sportovní i elegantnějšího rázu. Vyplatí se vám vybírat univerzální kabelku pro všechny příležitosti. Na příklad tato od značky Gucci bude perfektně ladit k večerním šatům i k džínám a teniskám.

Gucci. Autor: www.polyvore.comGucci. Autor: www.polyvore.com

Fashion trend – třásně na kabelkách

Třásně se poslední roky v módě poměrně často opakují v drobných obměnách. Letos je zaznamenáváme zejména na šatech, botách a kabelkách. Kabelka s třásněmi je skvělým módním doplňkem a postupně přechází v úžasný fabion trend. Oživí jednoduchý outfit a dodá mu šmrnc. Za mne pro letošní sezónu rozhodně záležitost must-have!

Co říkáte na tuto krasavici od značky Moschino?

Moschino. Autor: www.polyvore.comMoschino. Autor: www.polyvore.com

Nejen třásně ale také kožešinka je trendy, a to i na kabelkách. Kabelky s kožíškem padnou dobře k pleteným maxi svetrům. Toto sezónu je nabízí Fendi, Saint Laurent nebo Liu Jo.

Fendi. Autor: www.polyvore.comFendi. Autor: www.polyvore.com

A jako poslední z trendů zmíním květy. Ač je za okny podzimní počasí, návrháři se jej rozhodli oživit krásnými květy. Poohlédněte se po zajímavé kabelce s květy, třeba vám také prozáří podzimní dny.

Zdroj úvodní fotografie: www.polyvore.com

Sponzorované odkazy



Štítky: černá kožená kabelka, značkové kabelky, elegantní kabelky