Tečkou každého outfitu je doplněk

Tečkou každého outfitu je doplněk

Kategorie: Dámské boty, Dámské oblečení, Šály, rukavice, čepice, Šperky, Tašky a kabelky

Sponzorované odkazy

Bez něj by byl každý outfit jaksi neúplný a bez glancu. Říká se, že móda jako taková vznikla z odvěké touhy lidstva (a nejen žen) se líbit. A v každém kousku se nacházela snaha o originalitu, jedinečnost, upoutání pozornosti. Ke každému outfitu doplňky zcela samozřejmě patří. Jsou to drobnosti, které dotváří celek. Hitem letošní sezóny jsou extravagantní a pestré, barevné a originální, veliké a výrazné doplňky, které zajmou na první pohled.

Kabelky

Ta je prostě pro ženu nepostradatelná. Nosí v ní osobní nezbytnosti. Od osobních dokladů, peněz a klíčů, až po pár kousků maličkostí, které sice nezbytné nejsou, ale pomohou přežít celý den bez úhony a s úsměvem. Letošním hitem jsou kabelky veliké, á la „nákupní tašky“. A je obojetné, zdali jsou lakované, z koženky, kůže anebo s látkovou kombinací. Frčí také velké a výrazné vzory, geometrické, přírodní, v sytých barvách.

Opasky

Opasky vykreslují a zdůrazňují linii pasu a beder. Dnes zdobí kalhoty, sukně a šaty, ale i svetry a tuniky k legínám. Pro letošek jsou v kurzu barevné, široké opasky, s většími sponami, v čistých a hladkých liniích.

Botky

Ano, bosé nohy by dnes působily nepatřičně. Proto si obujte pohodlné a šik botky. Neprohloupí ten, kdo letos zvolí klínek. U vysokých podpatků jsou pro letošek IN jednoduché a hladké linie. Superhitem zůstávají barevné holínky.

Spony

Patří k ženám, i když letos spíše než spony frčí šátky uvázané jako čelenky. Pestré, barevné a veselé. Současná móda nabádá nejen ke zdobení dlouhých, ale i kratších vlasů. Mašlím na šátcích se meze nekladou.

Šperky

Současnost lze definovat jako minimalismus, ale především maximalismus ve špercích. Ano, nosí se malé, ale dominují spíše velké šperky. A tak si vyberte korále, náhrdelníky, náramky, prsteny či náušnice jaké se vám líbí a v nichž se cítíte dobře. Oblíbený je především kov.

Doplňky k oufitu prostě patří. Mnohdy se jednou použité nápady i styly vrací, třeba jen jemně pozměněné.

Zdroj foto:úvodní obrázek/kabelka Dara Bags Chic Sac no.19 Black Red/Nakupnicen­trum.cz

opasek DESIGUAL/Nakupnicentrum.czopasek DESIGUAL/Nakupnicentrum.czholínky KAMIK Adele Purple/Nakupnicentrum.czholínky KAMIK Adele Purple/Nakupnicentrum.cznáramek DESIGUAL Buho-Carry/Nakupnicentrum.cznáramek DESIGUAL Buho-Carry/Nakupnicentrum.cz

Sponzorované odkazy



Štítky: tečka outfitu, módní doplněk, frčí, drobnosti