Trendy potisky jaro 2014

Trendy potisky jaro 2014

Kategorie: Dámské oblečení, Topy, trička, tílka

Sponzorované odkazy

Každá sezóna s sebou přináší trendy motivy vzory. Některé z nich se udrží na módním poli slávy něco déle a jiné zmizí tak rychle, jako se objevily. Letos si přijdou na své milovníci výtvarného umění, jelikož se na prodejních pultech objeví abstraktní motivy, často připomínající neurčité cákance. Další variantou budou geometrické vzory i nepravidelné tvary. Stále se setkáme se zvířecími vzory a květinovými motivy. Ač jsou v kurzu pastelové odstíny, potkáme se také s metalickými odstíny a neony. To vše se propojuje s výše uvedenými vzory a vytváří nesourodý celek. Finální efekt je ale mnohdy jedinečný a velmi originální.

Triko s potisky zvířat. Autor: www.asos.comTriko s potisky zvířat. Autor: www.asos.com

Jednotlivé motivy jsou podpořeny také volbou materiálů. Smyslně působí využití krajky a průsvitných materiálů. Někdy tvoří pouze nepatrný detail (rukáv, spodní lem trika, pruh na legínách) nebo jsou na opak výrazným prvkem na daném kusu oblečení. Velmi oblíbená jsou trika s krajkou po celé délce zad nebo šaty s průhlednými částmi na dekoltu. Připojme opět některý ze vzorů či motivů a užij me si svobody, kterou móda nabízí.

Zvířecí motivy jaro 2014

Jedním ze vzorů, který se stabilně drží mezi módními trendy, je zvířecí vzor. Jaro 2014 si bude libovat ve vzoru zebry. Ve své kolekci jej zařadila na příklad značka Geox a tak vznikly stylové „zebří“ tenisky.

Animals print. Autor: www.asos.comAnimals print. Autor: www.asos.com

Květinové vzory všude kolem nás

Květiny se objevily už v zimních kolekcích. Sice se jednalo spíše o decentnější pojetí, zejména černo bílé, ale i tak si své místo našli. V současné sezóně se více setkáme s potisky na kalhotách i košilích, na šatech i halenkách. Květy zasypou naše oděvy i doplňky a bude to jistě velmi příjemné, protože květina patří mezi jakýsi symbol jara a léta.

Květinový vzor. Autor: www.asos.comKvětinový vzor. Autor: www.asos.com

Abstraktní vzory

Jako poslední připomenu abstrakci. Nahodilé motivy, které s největší pravděpodobností vznikaly jako pouhé imaginace v hlavách designérů. V tomto případě často záleží více na barevné koncepci nežli na vzorech samotných.

Šaty s geometrickými vzory. Autor: www.asos.comŠaty s geometrickými vzory. Autor: www.asos.com

Odvážíte se letos do vzorů?

Zdroj úvodní fotografie: www.asos.com

Sponzorované odkazy



Štítky: vzory jaro