Módní trendy pro sezónu jaro/léto 2014 - díl 3.

Módní trendy pro sezónu jaro/léto 2014 - díl 3.

Kategorie: Dámské oblečení

Sponzorované odkazy

A je tu třetí část o módních trendech pro sezónu jaro/léto 2014, což svědčí o tom, že jich je opravdu dost. Takže pokračujeme:

12. Kardigan vás ochrání před změnami počasí

Jarní počasí je občas dost nevyzpytatelné. Chvíli prší, chvílí svítí sluníčko, chvíli fouká vítr… Proto je dobré mít po ruce nějaký kousek, který Vás můžu zahřát i ochránit před větrem. Kardigan je skvělá volba. Lehký zapínací svetřík vypadá žensky a elegantně, takže si ho můžete vzít do práce, do školy i jen tak na procházku.

kardigen; zdroj: stil2go.czkardigen; zdroj: stil2go.cz

13. Odhalená ramena jsou sexy

Jestli má být letos nějaký kousek těla opravdu vidět, tak jsou to ramena. Můžete zvolit top nebo šaty, které odhalují buď jedno nebo klidně obě ramena (lodičkový výstřih). Tenhle hit sezóny je opravdu sexy.

14. Plisované šaty a sukně aneb skládání je zpět

Minisukně nechte ve skříni. Letos letí volné, vzdušné plisované šaty a sukně. Můžete volit krátké i dlouhé, černé i barevné. Tyto sukně jsou velmi pohodlné a přitom velmi ženské. K nim obujte podpatky nebo balerínky, ale chybu neuděláte ani s teniskami či motorkářskými botami. Samozřejmě záleží na dané příležitosti.

15. Bundičky – kožené i džísky

Stylová bunda je naprostá nezbytnost. In jsou různé druhy. Třeba džínová bundička je zpátky a nejlepší volbou je ta se sepraným efektem. Vezměte si ji k barevným šatům a budete za hvězdu. V kurzu jsou také krátké bundičky na zip s originálními potisky, vyrobené ze zvláštních materiálů. Módním návrhářům se ještě stále neomrzeli ani kožené bundy. Je to takový hezký kontrast k ženským hitům této sezóny jako jsou krajka, květované šaty, plisované sukně a další. Koženou motorkářskou bundičku volte černou nebo hnědou a ideálně střih zvaný křivák.

džíska v kombinaci s květovanými šaty; zdroj: modino.czdžíska v kombinaci s květovanými šaty; zdroj: modino.cz

16. Nejen pastelka, ale i kiwi

Jaké barvy jsou letos šik? Některé už jsou zmíněny v prvním a druhém díle série. Jednalo se o barvy pastelové, metalické odlesky a také neon. Jaké další barvy ovládly mola přehlídek na tuto sezónu? Jsou to nesmrtelná černobílá a barvy šťavnatého ovoce jako je oranžový pomeranč a zelené kiwi.

Hodně štěstí při výběru. Ať zvolené kousky slouží a hlavně sluší.

plisovaná sukně; zdroj: fashionspot.czplisovaná sukně; zdroj: fashionspot.cz

Úvodní fotka: betrendy.cz

Sponzorované odkazy



Štítky: trendy, móda 2014