Módní přešlapy posledních let

Módní přešlapy posledních let

Kategorie: Dámské oblečení, Topy, trička, tílka

Sponzorované odkazy

Je spousta módních časopisů a webových stránek, které nám radí, jak se oblékat. Jakou vybrat barvu, střih, velikost, jak kombinovat styly atd. Ale jak je vidno, někteří z nás se těmito radami neřídí a někdy je to opravdu peklo. Podívejme se na nejčastější módní přešlapy.

1. Viditelná ramínka podprsenky nebo špatná barva

Vylézající ramínka od podprsenky rozhodně nejsou hezká, ač si možná některé ženy myslí, že je to sexy. Ne není! Pokud máte top, který vám ramínka neumožňuje, kupte si podprsenku bez ramínek nebo ji nechce doma úplně. Dále je tu problém s barvou. Černá podprsenka pod bílé tričko nepatří. Volte raději spodní prádlo tělové barvy.

černá podprsenka pod bílé tričko nepatří; zdroj: flickr.com/Charliečerná podprsenka pod bílé tričko nepatří; zdroj: flickr.com/Charlie

2. Ponožky v sandálech

Tohle je jeden z nejhorším módní prohřešku, který si oblíbili především čeští muži. Někteří argumentují tím, že ráno je příliš zima na to vyjít bez ponožek a odpoledne zase moc teplo na to, aby se pařili celý den v uzavřené obuvi. Ale existují přece různé varianty. Jednou z nich jsou třeba lehké a prodyšné mokasíny a další.

ponožky v sandálech; zdroj: flickr.com/CileSuns92ponožky v sandálech; zdroj: flickr.com/CileSuns92

3. Batoh a tenisky k obleku

Tohle je také doména spíše pánů. Oblek zkombinovaný se sportovní obuví a batohem. Na dokumenty si můžete pořídit reprezentativní aktovku nebo alespoň elegantní černý batoh. A na nohy volte vždy boty společenské. Když přijdete na osobní pohovor v obleku s batohem a teniskami, věřte, že dobrý dojem určitě neuděláte.

4. Špíčky zakrýt a ne vytvořit

Tohle souvisí s výběrem velikosti. Vezměte si extrémně upnuté bokovky a kratší tričko. Stažený pas bokovek vám vytvoří kolem celého pasu jeden přetékající špek a kratší tričko jej rozhodně neschová. A katastrofa je na světě. Naštěstí se tomu můžete jednoduše vyhnout. Zkrátka si vybírejte vhodné velikosti kalhot a volte topy minimálně do pasu.

5. Ledvinky a igelitky

Ledvinka je možná praktická, ale na některé příležitosti se prostě nehodí. Igelitka? To už je úplná módní sebevražda. Pokud jdete právě z nákupu, je to samozřejmě v pořádku. Ale za kabelku jí nikdy nenahrazujte.

igelitka není hezký módní doplněk; zdroj: flickr.com/JUSTIN vogeligelitka není hezký módní doplněk; zdroj: flickr.com/JUSTIN vogel

Dále se setkáme se zařezávajícím se spodním prádlem, špatnou velikostí, koláčemi potu na tričkách atd.

Úvodní obrázek: flickr.com/3208282­82

Sponzorované odkazy



Štítky: móda, chyby