Džínovina je stále in

Džínovina je stále in

Kategorie: Čepice, klobouky, Dámské oblečení, Dámské šaty, Dámské spodní prádlo, Džíny, Jeans, Rifle, Pánské oblečení, Šály, rukavice, čepice, Svetry, mikiny, Tašky a kabelky, Topy, trička, tílka, Značkové oblečení

Sponzorované odkazy

Určitě každý z nás je vlastníkem přinejmenším jednoho kusu riflí, džínů či chcete-li kalhot z rifloviny. Je to velmi oblíbený kousek oděvu napříč generacemi bez rozdílu věku. Riflové kalhoty jsou prostě pohodlné, praktické a trvanlivé. Ale jak je to s džínovinou v jiných druzích oděvů? Má tento materiál své místo i tam?

Ano, hraje roli, ne li prim i jinde. To, že byly džíny kdysi pracovním oděvem, ví asi každý. A že vznikly náhodou, také. Ale to tomuto pevnému materiálu neubírá vůbec na kráse a přitažlivosti. Džínová látka stále patří mezi nejoblíbenější materiály. A co se trvanlivosti a ceny týče i mezi ty nejkvalitnější a cenově velmi dostupné.

Bundy, sukně, košile

Nad džínovými bundami se nikdo již nepozastaví, stejně jako nad sukněmi a košilemi. Ty jsou ideální, protože se dají sladit téměř se vším. Jejich značným plusem je velké pohodlí, které svému nositeli dopřávají. A proto stále frčí a v našem šatníku mají místo.

Maxi, midi, mini- všechny denim sukně frčí, JorgeMejíaPeralta/ Commons.wikimedia.orgMaxi, midi, mini- všechny denim sukně frčí, JorgeMejíaPeralta/ Commons.wikimedia.org

Kraťásky a šaty

Pro blížící se léto a horké dny, jsou pak ideálním kouskem z džínoviny šortky a kraťásky. Dobře se nosí a velmi pěkně i vypadají. Anebo takové džínové šaty jsou velmi praktickým kouskem oblečení, který se snáší s téměř každým stylem.

Sexy topy a legíny

Ale nejen do těchto sfér se džínovina prodrala! Třeba současný boom džínových legín a topů je naprosto unikátní. A velmi sexy – hlavně pro potěchu oka přihlížejících a okolojdoucích mužů. Navíc topy jsou proveden v nejrůznějších stylech, od romantiky až po ryze sportovní kousky. Jsou přiléhavé, v moha barevných odstínech, a jen u modré se nezůstává.

Šortky a kraťasy z džínoviny jsou stále in, Robert Bejil/ Commons.wikimedia.orgŠortky a kraťasy z džínoviny jsou stále in, Robert Bejil/ Commons.wikimedia.org

Jeans prádlo?

Ale pozor! Džínovina dnes dominuje i tam, kde byste ji vůbec nehledali! Tento materiál pronikl do hodně intimních míst – mezi spodní prádlo. Ano, skutečně dnes je k mání i džínové spodní prádlo. A není to jen ojedinělý jev. Patří zde mezi novinky módního světa.

Také čepice, kšiltovky a kabelky

Ano, i tyhle kousky naší garderoby dostaly džínový ohoz. Ani jim se džínová mánie nevyhnula. A velice jim to sluší. Mají totiž nejen šťávu, ale i styl. A vybere si doslova každý dle svého vkusu.

Úvodní obrázek: Becks/Commons­.wikimedia.org

Sponzorované odkazy



Štítky: denim, džínovina, jeans