Buďte módní a noste jeany!

Buďte módní a noste jeany!

Kategorie: Džíny, Jeans, Rifle

Sponzorované odkazy

Jeany jsou nejobvykleji nosící se kalhoty dnešní doby. Každý má doma alespoň troje rifle. Jeansy jsou elastické, pohodlné a skvěle padnoucí. Klasické černé kalhoty už dnes nenosí opravdu jen málokdo, neboť rifle se hodí do společnosti, do školy, do práce nebo třeba jen tak na nákup.

Pohodlnost vyhrává nad upnutými „obyčejnými“ kalhotami. Džíny jsou k dostání jak se zúženými, tak i s rozšířenými nohavicemi. Záleží také na Vaší postavě, co si můžete a nemůžete dovolit. Například zúžené nohavice jsou více sexy na hubenější postavě, jelikož úzké nohavice Vám opticky zvětší Vaše pozadí. Ale na druhou stranu široké nohavice, neboli roury jsou padnoucí i postavě s větším zadečkem nebo silnějšími stehny.

Jeany se skvěle hodí k různým typům obuvi. Elegantní budete v kombinaci s vysokými podpatky. Sexy budete v sandálkách na klínovém podpatku. Sportovním dojmem budete působit v botaskách či teniskách. Také oblečení můžete zvolit prakticky jakékoliv. Jeansy jsou přizpůsobivé Vaší fantazii a fantazii se meze nekladou.


Jeansy Pace Sunderland 3412/2, 924 Kč


Jeansy Sunderland 3412/1, 1099 Kč


Jeansy Pace 771 S534, 1199 Kč


Jeansy Pace 1364-K, 1427 Kč

zdroj: http://www.jeans-rifle.cz/

Sponzorované odkazy



Štítky: jeany, rifle, kalhoty, dámské jeany, pánské jeany, jeansy, džíny