Jak oživit nudný outfit?

Jak oživit nudný outfit?

Kategorie: Čepice, klobouky, Dámské oblečení, Tašky a kabelky

Sponzorované odkazy

Módní doplněk je něco, co vás rozzáří. Něco co vás může udělat jedinečnou. A přitom je to většinou jen maličkost. A to je právě kouzlo módního doplňku.

Kabelka

Většinu doplňků nutně nepotřebujete, ale je tu jeden, bez kterého se obejde jen málokterá žena. Jde o kabelku. Kam byste jinak dala všechny ty naprosto nepostradatelné věci: peněženka, mobil, kapesníčky, deodorant, balzám na rty, klíče, parfém… Myslete na to, že i kabelku je nutné sladit s celým stylem oblečení. Držte se zásady, že pokud váš outfit je jednoduchý, klidně zvolte extravagantní a nápadnou kabelku a naopak.

kabelka je nenahraditelná; zdroj: spartoo.czkabelka je nenahraditelná; zdroj: spartoo.cz

Pásek

Opasek je skvělý doplněk, kterým dokážete oživit oděv. Z obyčejných kalhot, sukně či šatů dokáže vykouzlit skvěle vypadající kousek. Opět musíte vybrat ten správný, pěkné je sladit ho s kabelkou či ostatními doplňky. Výběr je široký, v obchodech či na internetu najdete široké, úzké, provázkové, pvc, kožené, barevné…

Šály a šátky

I tento doplněk dokáže oblečení krásně oživit a za chladnějších letních večerů i zahřát. Výběr je opět velmi široký. Seženete velké, malé, z různých materiálů, různých vzorů, tvarů i barev. Zase si musíte dát pozor na dokonalé sladění. Není to nikterak drahá záležitost a dokáže divy, proč jich tedy nemít alespoň několik v šatníku?

šátky jsou fajn i pro studenější letní večery; zdroj: queens.czšátky jsou fajn i pro studenější letní večery; zdroj: queens.cz

Klobouk

Klobouky v ulicích moc nevídáme, ale je to určitě škoda. Věřme, že toto léto se to změní. Klobouk se totiž stal nejdůležitější doplňkem léta tohoto roku. Nejen, že dokáže oživit nudný outfit, ale oceníte ho i v letních měsících, protože vás ochrání před sluncem. Hodit se vám bude i na dovolené u moře. Na pláži je klobouk v podstatě nepostradatelný. Zkuste třeba ten slaměný. Do ulic volte výrazné supersize kloubouky, které kombinují materiály, oversize černo-bílé barety nebo kšilty s korálkovými aplikacemi.

Další doplňky

Jaké další doplňky můžete použít k oživení vašeho outfitu? Naušnice, náramky, náhrdelníky… Velmi pěkně vypadají ozdoby do vlasů. Velký květ ve vlasech, roztomilé čelenky na gumičku, mašle do vlasů či sponky s kamínky nebo perličkami.

čelenka s květinou není jen pro děti; zdroj: bezvasport.czčelenka s květinou není jen pro děti; zdroj: bezvasport.cz

Úvodní obrázek: boardstar.cz

Sponzorované odkazy



Štítky: kabelky, pásky