Lehký svetřík využijete během celého roku

Lehký svetřík využijete během celého roku

Kategorie: Dámské oblečení, Svetry, mikiny

Sponzorované odkazy

Máte doma krásný teplý tlustý svetr, ale nosit ho můžete jen pár měsíců v roce? To je škoda, nemyslíte? Zkuste si pořídit lehký svetřík, který si najde své uplatnění v podstatě kdykoliv během roku.

lehký svetřík, který unosíte po celý rok; zdroj: zoot.czlehký svetřík, který unosíte po celý rok; zdroj: zoot.cz

Jaro, léto, podzim, zima

Na jaro a podzim, kdy teploty nejsou příliš vysoké, je přímo ideální. Můžete jím nahradit třeba mikiny, které se na určitá místa či příležitosti příliš nehodí – kancelář, večírek atd. Zahřeje, ale nebudete v něm umírat vedrem. Využijete ho, ale i v zimě či létě. V létě je ideální na venkovní večerní posezení s přáteli či grilování na zahradě, protože přeci jen i v létě může být večer chladno. Přes zimu si ho můžete vzít pod úzký kabát, abyste nepůsobily příliš neforemně. A ve školách či kancelářích je přeci teplo, takže ani tam nemusíte být „nabalená“ a vzdušný svetřík vám bude zcela stačit.

zvolte třeba leopardí vzor; zdroj: zoot.czzvolte třeba leopardí vzor; zdroj: zoot.cz

Výběr podle postavy

Pokud jste štíhlá, nebudete mít s výběr žádný problém. Budou vám slušet všechny střihy i barvy. Pokud máte nějaké to kilo navíc, potom vybírejte opatrně. Měla byste si pořídit takový svetřík, který bude mít hlubší výstřih ve tvaru písmene „V“. Pokud máte širší boky, pořiďte takový, který končí nad nimi, ne v jejich úrovni. Nemusíte se nutně halit do černé, ale vynechte raději křiklavé motivy, kterými byste mohla na vaše kila navíc ještě upoutat pozornost.

ani boubelky se nemusí bát barev; zdroj: zoot.czani boubelky se nemusí bát barev; zdroj: zoot.cz

Jaké barvy, vzory a střihy letos letí?

Kupte si svetřík v pastelových barvách – zelený, růžový, fialový, modrý, žlutý atd. Trendy jsou také proužky, malé či velké puntíky, hravé potisky, romantické drobné květy, pusinky, hvězdičky, zvířecí vzory… Nosí se zcela hladké i s různými našitými kamínky atd. Svetřík může být bez rozepínání i rozepínací. Ať už na knoflíky, cvočky, zip či bez zapínání, který působí velmi ležérně. Vyzkoušet můžete i zkrácenou nebo naopak prodlouženou délku.

svetřík se zapínáním na knoflíky; zdroj: zoot.czsvetřík se zapínáním na knoflíky; zdroj: zoot.cz

Nosit se dají téměř ke všemu. Ke klasickým kalhotám, sukním a šatům o různých délkách, šortkám i džínám.

Úvodní obrázek: zoot.cz

Sponzorované odkazy



Štítky: svetr, svetry