V čem spíte? Pyžamo, noční košile...?

V čem spíte? Pyžamo, noční košile...?

Kategorie: Dámské oblečení, Pánské oblečení

Sponzorované odkazy

Spí každý – to je jasné! Ale ostatní věci kolem spánku se dost liší. Někdo má rád tvrdou matraci, někdo zase měkčí. Každý máme také svou oblíbenou polohu, ve které se nám nejlépe spí. A v neposlední řadě se také lišíme tím v čem spíme. Někdo dává přednost pyžamu, někdo overalu, noční košili a nebo… spí nahý.

Co je vhodné pro děti?

Pro děti jsou asi nejlepší pyžama a overaly. Zaručí vám, že pokud si v noci odkopou peřinu, budou stále v teple. Dětská pyžama a overaly se vyrábí s příjemných materiálů, ve kterých se děti cítí dobře a také se jim v nich dobře spí. Vyrábí se s různými motivy a obrázky. Vyberou si kluci i holky. Nabídka je opravdu široká – od aut, přes komiksové hrdiny, princezny z pohádek až po zvířátka.

dětská pyžama; zdroj: leontyna.czdětská pyžama; zdroj: leontyna.cz

V čem spí ženy?

Zde velmi záleží na tom, jestli usínáte sama nebo s někým koho chcete okouzlit. Pokud žijete sama nebo už nikoho okouzlovat nepotřebujete, máte obrovský výběr. Jestliže jste zimomřivá, můžete klidně sáhnout po overalu nebo pyžamu s dlouhými rukávy a nohavicemi. Pokud máte radši něco trochu vzdušnějšího, zvolte třeba bavlněnou noční košili nebo pyžamo s kraťásky.

Před novým partnerem se ale pravděpodobně v overalu producírovat nebudete. Nebo jednou za čas možná chcete ukázat manželovi, že ještě nepatříte do starého železa a pořád dokážete být sexy. Potom zvolte třeba satén. Lehká noční košilka z tohoto materiálu dokáže divy. Pokud chcete ještě trochu těžší kalibr, sáhněte po průhledných materiálech nebo krajce. Partner vám jistě neodolá.

sexy košilka; zdroj: leontyna.czsexy košilka; zdroj: leontyna.cz

V čem spí muži?

Možná si říkáte, že mužům je přeci jedno v čem spí. Vezmou tričko a boxerky a hotovo. Ale jsou i takoví muži, kteří chtějí vypadat elegantně a dobře i v posteli. Pyžama se samozřejmě vyrábí jak s krátkým, tak i dlouhým rukávem i nohavicemi. Takže si každý muž může vybrat, co mu nejvíce vyhovuje.

pánské pyžamo; zdroj: leontyna.czpánské pyžamo; zdroj: leontyna.cz

Úvodní obrázek: leontyna.cz

Sponzorované odkazy



Štítky: pyžamo, noční košile