Móda do kanceláře. Nuda se dá oživit doplňky

Móda do kanceláře. Nuda se dá oživit doplňky

Kategorie: Dámské oblečení, Tašky a kabelky

Sponzorované odkazy

Do práce se samozřejmě musíme obléknout vhodně. To ovšem neznamená, že musíte chodit do kanceláře pouze v nudných kalhotových kostýmech nebo bílých košilích se sukní. Elegantně a trendy můžete vypadat i v pohodlných a ležérních outfitech.

Při nákupu přemýšlejte

Možná patříte mezi ty, které nakupují impulsivně. Prostě uvidíte kousek, který musíte mít a vůbec nepřemýšlíte, jestli k němu máte vhodné další části outfitu. Pokud nakupujete oblečení do práce, měla byste ho nakupovat cíleně. Tedy nejprve si rozmyslete, co jdete koupit. Popřípadě dokupte kousky, které vám chybí k něčemu, co už doma máte. Myslete také na to, že by se jednotlivé kousky měly dát kombinovat mezi sebou. Nebudete přece nosit jedno sako jen k jedněm konkrétním kalhotám.

nemusíte mít jen klasické sako; zdroj: zoot.cznemusíte mít jen klasické sako; zdroj: zoot.cz

Nebuďte příliš vyzývavá

Do práce určitě nepatří krátké sukně, šortky nebo příliš hluboké výstřihy. Stejně tak byste se měla hlídat v barvách. Žádná barva není vyloženě zakázaná, jde spíše o střídmost. Neznamená to, že musí chodit celá v černé nebo šedé, ale také ne jako papoušek. Lepší možností je obléknout se do nějaké neutrální barvy jako je třeba béžová, velbloudí nebo šedá a oživit je pestrými doplňky – třeba slaďte kabelku s šátkem nebo botami. U šátků, obuvi nebo kabelek se nemusíte bát ani výraznějších barev. Zvolte klidně růžovou, fialovou, žlutou nebo zelenou.

doplňky mohou být výraznější; zdroj: zoot.czdoplňky mohou být výraznější; zdroj: zoot.cz

Pozor na módní výstřelky

Oblečení do kanceláře by mělo být spíš klasické. Ale to neznamená, že nemůžete ukázat trochu rafinovanosti a originality. Pokud se budete inspirovat módními trendy a přijdete do práce v halence aktuálního střihu nebo vzoru, může to být příjemné oživení pro všechny okolo.

Co by vám nemělo chybět?

Perfektně vypadají úpletové šaty, které vás zahřejí a navíc jsou velmi pohodlné a ženské. Určitě také sukňový nebo kalhotový kostým, saka, blejzry, košile, jednoduché topy a další. Nezapomínejte ani na kabelky, boty, šály, šátky a bižuterii díky kterým oživíte i jinak nudný outfit.

košile nemusí být jen bílá, oživte ji třeba kolibříky; zdroj: zoot.czkošile nemusí být jen bílá, oživte ji třeba kolibříky; zdroj: zoot.cz

Úvodní obrázek: i-moda.cz

Sponzorované odkazy



Štítky: dámské oblečení