Spešl oděvy od Silvini

Spešl oděvy od Silvini

Kategorie: Dámské oblečení, Dámské spodní prádlo, Legíny, Pánské oblečení, Topy, trička, tílka, Značkové oblečení

Sponzorované odkazy

Jaro je pomalu klepe na dveře, a s ním přicházejí i novinky mezi oblečením – „spešl“ oděvy od Silvini pro jarní a letní dny. Pojďte si vybrat také!

Česko-italská značka nabízí pro všechny milovníky pohybu novinky – trendy bundy. Jsou určeny ke všem druhům sportování a outdoorových aktivit, ale především pro běžce, in-line bruslaře a cyklisty. A vybere si skutečně každý.

„Spešl“ je, když…

Speciální bundy jsou ze speciálního materiálu se speciálními prvky a pro speciální lidičky.

Silvini1/Bigstockphoto.comSilvini1/Bigstockphoto.com

Zkrátka a dobře specialitka pro celou rodinu

  • Například sportovní bunda Borgo…je vybavena vodě i větru odolnou membránou, která je prodyšná a má inovativní technologii uzavírání suchým zipem. Ta je velmi příjemná, nezadrhává a netřepí se. Borgo je sportovní novinkou mezi bundami.
  • Nebo sportovní větrovka Saline…hit letošní sportovní sezóny, který lze velmi snadno sbalit do malého sáčku (třeba do kapsy, či malého batůžku) a mít stále po ruce. Sportovní větrovka Saline je z velmi lehkého, prodyšného a překvapivě rychleschnoucího materiálu.
Silvini2/Bigstockphoto.comSilvini2/Bigstockphoto.com

A co tak ještě nějakou sportovní novinku navíc…

Ideálně něco spešl pod sportovní bundu…

  • Třeba kompresní prádlo Compresso…dámy to zujme především vás! Sportovní prádlo je totiž vysoce stahovací, a „vyrobí“ pěknou postavičku, přičemž ještě zlepší krevní oběh, podpoří funkci lymfatického systému, který následně nastartuje metabolismus a s ním i spalování tuků. Takže novinka nejen ihned zeštíhlí vaši siluetu, ale i napomáhá hubnutí. A ještě dokáže redukovat celulitidu.
  • A také MTB triko Cigno…sportovní novinkou je i toto triko z rychleschnoucího, prodyšného materiálu a ten udržuje tělo v suchu i vhodné teplotě.
  • Nebo cyklistické kalhoty Corrente, které mají cyklistickou vložkou Coolmax. Tato vložka je z jemného polyamidového mikrovlákna, a tak jsou sportovní cyklistické kalhoty prodyšné a lehké.
  • Spešl prostě znamená moderní funkční materiály, zajímavé střihové provedení a neotřelý design. Jejich nošení je nejen příjemné, ale i praktické a zdraví prospěšné.

A v čem sportujete vy? Preferujete speciální materiály pro oděvy k pohybovým aktivitám?

Úvodní obrázek: Silvini/Bigstoc­kphoto.com

Sponzorované odkazy



Štítky: oděvy, speciální, sportování, jaro, léto