Jarní trendy pro rok 2015

Jarní trendy pro rok 2015

Kategorie: Dámské oblečení, Tašky a kabelky, Topy, trička, tílka

Sponzorované odkazy

Tak jako po noci přijde den, přijde po zimě jaro. To roční období, na které se všichni těšíme. S příchodem jara je nutné i změnit šatník. Co se bude nosit letos? Ve vaší skříni se určitě najde místo pro pestré, barevné a veselé kousky. Ale i pro pastelové barvy, černobílou nebo metalické odlesky.

pásek s metalickými odlesky; zdroj: asos.compásek s metalickými odlesky; zdroj: asos.com

1. Metal

Určitě si pořiďte nějaký top, kalhoty nebo alespoň doplněk v barvě kovu – tedy s metalickými odlesky. Tento trend se objevil už minulý rok i tuto zimu, takže jestli jste si ho už pořídila ani ho nemusíte nikam zahrabávat ve skříni. Pěkně si ho nechte navrchu. Bude se hodit. Zcela největším trendem budou šaty, které vypadají jako ušité z kovových rybích šupin. Pokud si netroufáte, pořiďte si aspoň zlatý, stříbrný nebo měděný pásek, boty nebo kabelku.

2. Pastelky

Stejně jako vloni se můžete obléknout i do pastelových barev. Tedy pokud dáváte přednost něčemu nenápadnému, ale i tak pěknému a slušivému. Růžová, meruňková, nebeská modř a další jsou tu pro vás.

pastelové kalhoty; zdroj: asos.compastelové kalhoty; zdroj: asos.com

3. Neon

Neon také není žádná novinka, na módních molech se objevuje už několik let. Jaro je plné barev a jestli chcete být i vy pořádně barevná, neonové oblečení nebo šperky čekají až si je obléknete. Kanárkově žlutá, mandarinkově oranžová nebo limetkově zelená jsou barvy, kterých byste se neměla bát. Pokud se na ně necítíte, kupte si alespoň šperky, které budou zářit barvami. Oživí celý váš outfit.

4. Černobílá

Metalické odlesky i neonové barvy jsou pro vás možná příliš, ale nebojte se. Nosit se bude i černobílá klasika. Tato kombinace je prostě nesmrtelná. Pokud je to pro vás tak trochu nuda, zkusit můžete černobílé asymetrické proužky nebo geometrické vzory.

černobílé šaty; zdroj: asos.comčernobílé šaty; zdroj: asos.com

5. 60´s

Přesně tak, 60. léta jsou zpět. Vysoké boty po kolena, plášť v různých barvách, tvídové minisukně, velké límce, brýle s růžovými skly. Jestliže mají vaši rodiče nebo příbuzní schované nějaké takové kousky ve skříni poproste je o půjčení. Je to opravdový poklad.

Úvodní obrázek: asos.com

Sponzorované odkazy



Štítky: dámské oblečení, dámská móda