Barevné jarní doplňky

Barevné jarní doplňky

Kategorie: Dámské boty, Šperky, Tašky a kabelky

Sponzorované odkazy

Extravagantní doplňky bývaly výsadou luxusních módních domů a jejich velkolepých přehlídek. Neuměli jsme si představit mohutné šperky jinak, než jako součást večerní róby. Vyhýbali jsme se mnohdy i autorské tvorbě mladých českých designérů. Dnes už je vše jinak. Toužíme po originalitě a cíleně vyhledáváme šperky výrazné. Nebráníme se netradičním modelům obuvi ani kabelek. Jaro se probouzí do malebných dnů v odstínech duchy, pojďme jej společně přivítat alespoň v módním světě.

Možná stále bojujete s představou elegantních perel v kombinaci s klasickým tričkem a džínami. Každá myšlenka má svůj potenciál. Je dobré hlídat se, aby člověk nepřekročil určitou hranici vkusnosti. A když by překročil? Kdo může určit, co je v módě vhodné a co nikoliv. Nabízí se nám tolik stylů, barev a nekonečné množství kombinací, že polemizovat nad vkusem každého z nás by bylo poměrně komplikované.

Autor: www.klara-bartheldi.comAutor: www.klara-bartheldi.com

Výrazné náhrdelníky a náramky v duchu posledních trendů nabízí tradičně značky jako je HM, Lindex nebo Zara. Co takhle vyrazit na nějaký z fashion marketů a porozhlédnout se po opravdu netradičních kouscích? Sama jsem před dvěma lety objevila na Holešovice Fashion Marketu půvabnou slečnu Evu, která pod značkou Vivien handmade vytváří záušnice. Jisté kouzlo mohou nabídnout také bleší trhy. Nejednou jsem se na nich setkala s náhodnými prodejci pozůstalostí nabízejícími i šperky z českého granátu za velmi nízké ceny.

Autor: www.vivien-handmade.skAutor: www.vivien-handmade.sk

Shrnutí: trendy jsou výrazné šperky velkých rozměrů. Materiály mohou být různorodé, zejména ale v pestrém barevném provedení. Tím se dostáváme k etno prvkům a indiánské módě. Inspirace je zcela zřejmá. Setkáme se s peříčky, korálky, koženými šňůrkami nebo třásněmi.

Boty budeme v jarních dnech potřebovat ještě uzavřené. Přeci jen počasí si s námi stále pohrává a s přehledem by nás bylo schopné donutit k převlékání třikrát denně. Můj tip jsou polobotky na zavazování s protažením do špičky. Boty působí opravdu stylově a navíc budou trendy i příští rok. Oblíbené jsou metalické barvy, tak vyzkoušejte na příklad tóny stříbrné. Podobné je to s kabelkami. Čím víc blýskavé, tím víc trendy. Na druhou stranu však sledujeme návrat k přírodním materiálům a provedením v boho stylu.

Zdroj úvodní fotografie: www.klara-bartheldi.com

Sponzorované odkazy



Štítky: šperky