Blíží se letní sezóna – vybíráme plavky!

Blíží se letní sezóna – vybíráme plavky!

Kategorie: Plavky

Sponzorované odkazy

Internet zasypala lavina dotazů na rychle fungující diety, stahovací prádlo a jedinečné kosmetické zákroky, které z nás vykouzlí během velmi krátké chvíle světové modelky. Naordinujme si raději v rámci jídelníčku ovoce a zeleninu, kupme si kvalitní běžecké tenisky a vydejme se do terénu. Naladíme se tak příjemně na letní dny a čas trávený u vody.

Většina žen se děsí odhodit své svršky a beznadějně si vyčítá vánoční cukroví, nadává na dlouhou zimu a kupuje nové prací prášky, které nebudou tolik srážet prádlo. Frustrace spojená s koupí nových plavek naopak mnohdy motivuje módní značky, aby vytvářely efektnější střihy a hledaly nové materiály.

www.klara-bartheldi.comwww.klara-bartheldi.com

Letos se můžeme schovat pod pestrost etno vzorů a potisků vycházejících z indiánské módy. V módě jsou i další zdobné prvky. Tkaničky, třásně, korálky nebo ozdobné spony. Občas se ještě setkáme s volánky v různých podobách využití.

www.newyorker.dewww.newyorker.de

Stále patří mezi jeden z trendů monokiny. Plavky, které propojují netradičním způsobem vrchní díl plavek s dílem spodním. Běžně se nosí místo tílka k džínovým šortkám nebo bavlněným sukním. Jsou skvělým společníkem na pláži. Ovšem primárně je nutné opálit se, neboť monokiny by nám na těle vykouzlily svým obrysem nechtěné obrazce.

www.newyorker.dewww.newyorker.de

V nabídce značek se opět objeví vyztužené podprsenky bez ramínek nebo oblíbené trojúhelníky se špagátovými ramínky. Léto 2015 také přeje návratu vyšších kalhotek. Tradičně bude možné skombinovat si spodní díl s vrchním. A na jaké se těšit barvy? Letní kolekce se nesou v pastelových tónech, avšak svůj prostor dostává také černá a bílá barva.

Nezapomeňme ani na plážovou módu. Oblíbené budou plážové tuniky a kimona, bavlněné topy a šortky určené zejména pro nošení na plavky nebo dlouhé letní šaty.

www.newyorker.dewww.newyorker.de

Letní trendy SS15 přinášejí pastelové tóny dámských plavek, využívají zdobné prvky a svou inspiraci nacházejí v etno stylu, indiánské módě nebo v boho stylu.

Zdroj úvodní fotografie: www.newyorker.de

Sponzorované odkazy



Štítky: trendy plavky