Midi sukně je nadčasovým trendem

Midi sukně je nadčasovým trendem

Kategorie: Dámské oblečení, Dámské šaty

Sponzorované odkazy

Minisukně vám přijdou příliš vyzývavé a dlouhé sukně zase pro starší ročníky? Potom je tu pro vás zlatá střední cesta – midisukně. Délka končí buď těsně nad koleny nebo pod nimi. Nosí se volné áčkového střihu i upnuté. Jestliže sukně nosíte rády, neměla by midi chybět ve vašem šatníku.

Stále oblíbená midi

Midisukně není ve světě módy žádnou novinkou. Populární byla především v první polovině 20. století. A oblíbená zůstala až do dnes. Důvodů je hned několik.

  • zvýrazňuje ženské křivky
  • je vhodná pro každou postavu
  • zahaluje i odhaluje najednou
  • působí žensky
  • je vhodná pro téměř každou příležitost
  • je kreativní (může být elegantní, ležérní…)
zdroj: Sasha/flickr.comzdroj: Sasha/flickr.com

Zelenou midi si můžete koupit zde za 629 Kč.

Možná se vám to nezdá, ale opravdu se tento módní kousek hodí pro každou postavu. Pokud jste hodně vysoká a štíhlá, sáhněte po balerínkách nebo tolik módních teniskách. Naopak jestliže jste spíš malého vzrůstu a ještě máte pár kilo navíc, obujte vysoké podpatky.

Midi sukně se nabízí v pestré škále střihů, odstínů a také textur. V obchodech najdete jednoduché, skládané, třpytivé atd. Je jen na vás, kterou si vyberete.

Jak kombinovat?

Zdá se vám, že se midi hodí tak maximálně do kanceláře? Není tomu tak. Pokud dokážete tuto sukni správně zkombinovat, můžete si ji obléknout téměř kamkoliv.

Do města – oblékněte tričko s potiskem a k němu midisukni, která může být klidně červená nebo žlutá, aby to nebyla moc nuda. Jako obuv volte tenisky. Pro chladnější dny můžete přidat ještě sportovní mikinu. Pokud chcete opravdu zaujmout můžete přidat ještě koženkovou bundu a boty v motorkářském sty­lu.

Na rande – zkuste třeba top, přes který si dáte svetřík, k tomu midi a balerínky.

zdroj: Bess Georgette/flickr.comzdroj: Bess Georgette/flickr.com

Podobnou midi najdete třeba zde za 699 Kč.

Do kanceláře – sáhněte po košili, midisukni, saku a lodičkách. S touto kombinací nemůžete nikdy nic zkazit.

Na večírek – midi se nemusíte bát obléknout ani na party. Zvolte nějakou výraznější barvu, třeba červenou a nebo sáhněte po dalším módním hitu tohoto roku, kterým jsou metalické odlesky. Pak už stačí jen top a lodičky.

Úvodní obrázek: Jeanna/flickr.com

Sponzorované odkazy



Štítky: midi, sukně