Do módy se blíží kalhoty s laclem

Do módy se blíží kalhoty s laclem

Kategorie: Dámské oblečení

Sponzorované odkazy

Doba dětství v nás zanechává melancholické vzpomínky na postavičky a pohádkové příběhy, které nás pravidelně provázely. Kdo by neznal Krtečka a jeho modré kalhoty. Když se řeknou kalhoty s laclem, ihned si vybavím malou černou figurku a příběh ušitých kalhot. Dnes už sice odhalujeme původ oblečení komplikovaněji, ale zapomenutý trend laclových kalhot je zpět.

www.tally-wejl.comwww.tally-wejl.com

Průběh návratu tohoto typu kalhot na módní scénu je pozvolný. Napomáhá mu především velká obliba overalů nebo chcete –li kombinéz. Praktický jeden kus oděvu, ke kterému nemusím vymýšlet složité kombinace. Kalhoty s laclem přinášejí obdobný potenciál. Stačí k nim obléknout basic triko či tílko a outfit je hotový.

Na druhou stranu bych se nebránila ani kožené bundičce a sandálkům na vysokém podpatku. Záleží v první řadě na střihu kalhot a délce nohavic. V létě dáme přednost džínovým kalhotám s laclem s krátkými nohavicemi a ve světlejších tónech denimového praní. Zimní kolekce budou nabízet i varianty černé či šedé.

www.stradivarius.comwww.stradivarius.com

Nemusí se primárně jednat o džínovinu jako o stěžejní materiál. Ale v jiném provedení nejsou „lacláče“ běžně k dostání.

www.tally-wejl.comwww.tally-wejl.com

Mnohým připomínají svým typickým lookem montérky a na tom vlastně není nic špatného. Pánský styl v dámském podání je stále trendy, jen je potřeba najít si k němu tu vhodnou cestu. Jako letní dámskou variantu si ještě připomeneme džínové sukně s laclem. Na první pohled se zdá o ryze mladistvou módu, nicméně volnočasové pojetí může napomoci naší představivosti a vyzkoušet zda právě nám nebudete takový střih sukně blízký.

Laclové kraťasy se často nosí s jednou kšandou ležérně spadlou z ramene k boku. Střih se tak stává mnohem zajímavějším a ještě navíc ukazuje tričko ukryté pod „lacláčemi.“ Jedním z trendů je opět kombinování různých materiálů a odstínů džínoviny a tak není od věci, vyzkoušet vhodnou džínovou bundu právě na laclové kalhoty.

Sponzorované odkazy



Štítky: laclové kalhoty