S prvními letními dny oblékněte šortky

S prvními letními dny oblékněte šortky

Kategorie: Dámské oblečení, Džíny, Jeans, Rifle

Sponzorované odkazy

Už jste svůj šatník začala připravovat na léto? Dobrý nápad, teplé dny mohou přijít každou chvíli. Pořídila jste si i šortky? Jestli ne, měla byste to napravit. Kraťasy jsou na léto velmi praktická věc, hlavně pokud nejste fanynkou sukní. Nebudete se přece pařit v dlouhých kalhotách.

Kraťasy na každou příležitost

Šortky si můžete vzít téměř kamkoliv. Na procházku, na sport, na rande, do města, do práce i do školy. Pokud zvolíte nějaký luxusnější a elegantnější kousek, můžete v nich klidně i na pracovní schůzku nebo do divadla. Druhů je tolik, že opravdu nebudete mít problém sehnat nějaký kousek pro každou příležitost.

zdroj: Liz/flickr.comzdroj: Liz/flickr.com

Krátké letní šortky zelené barvy najdete zde za 450 Kč.

Jaký střih vybrat?

Kraťasy bohužel nejsou vhodné pro každou postavu. Nedostatky zvýrazňují a jsou k nim obecně velmi nemilosrdné. Ale stejně jako u každého kousku oblečení i šortky mají více střihů. Které budou slušet vám?

Hot pants

Jedním ze střihů je hot pants, ale jejich obléknutí si opravdu dobře rozmyslete. Jedná se o velmi kraťoučké šortky, které jsou vhodné pro postavy modelek. Takže jestliže máte dlouhé, pěkně tvarované nohy a pevný zadeček, zkuste je. Jestliže máte celulitidu, ochablé svaly nebo máte pár kilo navíc, na tento střih okamžitě zapomeňte.

Balonkové šortky

Další střih, která je velmi nebezpečný pro boubelky jsou balonkové šortky. Opět platí, že se tento střih hodí pro majitelky dlouhých a také štíhlých nožek. Balonkové nohavice totiž nohám opticky přidávají objem.

zdroj: Sasha Werner/flickr.comzdroj: Sasha Werner/flickr.com

Delší kraťasy si můžete koupit zde za 399 Kč.

Trenýrky

Také můžeme zmínit střih připomínající klasické trenýrky, kterými můžete zamaskovat nehezký zadeček. Jedná se o volnější a delší šortky, které jsou inspirované panskými trenýrkami. Tento typ sluší hlavně ženám se sportovní postavou.

Bermudy

Nezapomínejme ani na bermudy. Je-li vaše postava nedokonalá tento střih vám může pomoci. Zahalí povolený zadeček nebo stehna, celulitidu i strie. Ale pokud máte silná stehna, ani bermudy vám neprokáží dobrou službu.

Úvodní obrázek: GabPRR/flickr.com

Sponzorované odkazy



Štítky: šortky, kraťasy