Oblékněte sportovní kousky do města

Oblékněte sportovní kousky do města

Kategorie: Dámské boty, Dámské oblečení

Sponzorované odkazy

Ač se vám kombinace sukně a tenisek může zdát opravdu divná, smiřte se s tím, že letos je to hit. A nejen tato zvláštní kombinace. Tepláky, šusťákové bundy, běžecké šortky, sportovní podprsenky… Zdá se vám to jako výčet nutný pro běh? Omyl. Tyto kusy oblečení se staly naprosto normální součástí letošního městského šatníku.

Sportovní móda nejen do tělocvičny

Sportovní móda už není jen k tomu, abyste vypadala dobře při běhu, hodině jógy nebo abyste se cítila pohodlně doma. Neznamená to ovšem, že se celá navlečete do sportovního a vyrazíte do práce nebo do města. Ze sportovního si vyberte vždy jen jeden až tři kousky, které musíte správně zkombinovat se zbytkem městského nebo elegantního outfitu.

zdroj: newline.czzdroj: newline.cz

Tyto běžecké boty můžete sehnat zde za 3 779 Kč.

V posledních letech se razantně zvýšil zájem lidí o správný životní styl. Projevuje se to nejen změnou jídelníčku, ale také tím, že se řada lidí snaží se více hýbat a sportovat. Zvýšený zájem o sport zajišťuje také mnohem větší zájem o sportovní oblečení a obuv. Sportovní společnosti se proto přímo předhání, kdo přijde s hezčím a pohodlnějším sportovním prádlem a oblečením. Některé kousky jsou dokonce tak pěkné, že by byla veliká škoda je nosit jen do tělocvičny.

Co s čím kombinovat?

Kombinace běžeckých tenisek k šatům, boyfriend džínám nebo slimkám už je v podstatě normální věc. Novějším sportovním prvkem, který můžete zahrnout do běžného šatníku jsou tepláky. Jestli jste někdy přemýšlela o tom, že byste chodila nejradši jen v teplácích místo upnutých neprodyšných džín, ta doba právě přišla. Tepláky můžete obléct k oversize svetru, ale klidně i ke koženému křiváku.

zdroj: newline.czzdroj: newline.cz

Pokud vás lákají růžové běžecké šortky, můžete je zakoupit zde za 599 Kč.

Další sportovní kousek, který lze nosit mezi lidi je sportovní podprsenka. A není tím myšleno, že jí obléknete pod tričko nebo košili a nikdo ji neuvidí. Vezměte si ji třeba pod sako nebo do velkých zavinovacích výstřihů. Nezapomínejte ani na mikiny, které obléknete k úzkých kalhotách nebo běžecké šortky hodící se třeba k volnějším svetrům nebo sakům.

Úvodní obrázek: Charlie Cowins/wikime­dia.org

Sponzorované odkazy



Štítky: sportovní oblečení, dámské oblečení