Dámské a pánské džíny, které budou slušet právě vám

Dámské a pánské džíny, které budou slušet právě vám

Kategorie: Džíny, Jeans, Rifle

Následující řádky vám přináší přehled posledních džínových trendů. Klasické modré džíny totiž tvoří neodmyslitelnou součást každého dámského i pánského šatníku. Jen těžko byste našli skříň, ve které by toto oblečení chybělo. Dají se nosit na mnoho způsobů, od rána do večera a po celý týden.

Správný střih

Abyste dobře vypadala, musí vám džíny perfektně padnout. Pokud vám mohu doporučit, nejžhavějších módních trendů si zase tolik nevšímejte, spíše se zaměřte na střih a variabilitu. Nejpraktičtějším a nejuniverzálnějším modelem jsou tmavě modré džíny rovného střihu bez jakýchkoliv ozdob. Dají se nosit kamkoliv a kdykoliv. Tento tmavý a jednoduchý model kalhot se dá dokonale kombinovat a nosit nejen do práce, na běžné nošení ale i na večírky.

Dámské jeans, cena 990,– KčDámské jeans, cena 990,– Kč
Letní džínové harémky, cena 890,– KčLetní džínové harémky, cena 890,– Kč

Letní kalhoty

Hitem letošního léta jsou džíny s krajkou – extravagantní, elegantní, originální … Vyberte si dámské rifle, co mají styl. Zakoupit je můžete v různých odstínech a velikostech. V případě, že dáváte přednost volnočasovým kalhotám nebo aladinkám, je nejlepší čas na nákupy. Volné i upnuté střihy vám zaručí pohodlí na každý den. Vyzkoušejte ohrnout kalhoty a nosit je k lodičkám s vysokým podpatkem, k botám na platformě nebo k tradičním balerínkám.

Dámské capri kalhoty, cena 290,– KčDámské capri kalhoty, cena 290,– Kč

Ke kotníkům

Odhalte nohy a zvolte délku kalhot ke kotníkům. Zkrácené džíny se hodí spíše pro ženy se štíhlejšíma nohama. Délka riflí by měla končit nejméně pět centimetrů nad kotníkem. Naprosto dokonale budou vypadat s delším tričkem a sáčkem nebo kratší koženou bundičkou. Ohrnování a „zkracování“ kalhot je velký trend, ale jen pokud měříte více než 165 cm.

Pánské džíny

Pánové, i vaše móda je plná pohodlných kalhot a džínů. Nejlépe budete vypadat s vyšisovanými kousky a propracovanými nebo klidně proděravěnými kalhoty. Pánské rifle jsou ideální se zajímavými teniskami, mokasíny nebo letními žabky. Určitě k džínům vyzkoušejte polo tričko nebo klasickou košili s krátkým rukávem.

Kde můžete nakupovat?

Na e-shopu i-moda.cz najdete originální a moderní kalhoty nejen pro pány, ale i pro dámy. E-shop i-moda.cz se pyšní oblíbenými dámskými džíny se zdobením – s krajkou, mašlemi, potisky, motivy atd. I letošní léto jsou populární harémky. Stačí je vyndat ze skříně a v případě, že je stále ještě nevlastníte, hurá na nákupy.
Přednosti jmenovaného internetového obchodu jsou: rychlé dodání, sympatické ceny, veškeré zboží skladem, rychlé dodání, kvalitní zboží, osmiletá tradice, výborná komunikace a maximální vyhovění zákazníkům. Pánské džíny, cena 1190,– KčPánské džíny, cena 1190,– Kč

Štítky: dámské rifle, pánské rifle, džíny, dámské džíny, pánské džíny, i-moda