5 letních outfitů pro horko i déšť

5 letních outfitů pro horko i déšť

Kategorie: Dámské boty, Dámské oblečení, Dámské šaty, Letní boty, Oblečení – eshopy, Tašky a kabelky, Topy, trička, tílka

Léto je v plném proudu, ale jak to tak u nás bývá, nikdy si nemůžete být jisti, do jakého počasí se probudíte. Jeden den jsou teploty takřka tropické, za které by se nemuseli stydět ani obyvatelé Dubaje, druhý den však zavládne déšť, vlezlý chlad a teploměr ukazuje sotva 15 stupňů. Není proto divu, že často nevíte, jak se vlastně obléknout. Pakliže ve své skříni tápete, nastal správný okamžik pořídit si nové letní outfity, které užijete jak v nesnesitelných parnech, tak ve dnech, připomínajících začátek jara, ne-li dokonce podzim.

Šaty a lodičky? Chce to změnu!

Elegantnější šaty a lodičky nebo letní sandálky jsou otřepanou klasikou, kterou rozhodně nikoho nepřekvapíte. Pakliže milujete módní trendy, jistě vám neunikl ani ten nejnovější, kdy je kombinování šat, sukní a tenisek nejenom povoleno, ale přímo vyžadováno. Přestaňte se v létě trápit ve vysokých jehlách a konečně obujte boty, které jsou pohodlné a ještě skvěle vypadají.

Kombinujte šaty a tenisky, autor: answer.czKombinujte šaty a tenisky, autor: answer.cz

Nebojte se v létě černé barvy

Jakmile přijde jaro, většina lidí začne automaticky vybarvovat svůj šatník a černé, šedé či khaki kousky uschová na dně šuplíku, kde opět čekají na příchod chmurného podzimu. Jestli žijete v přesvědčení, že se v letních měsících můžete ve společnosti objevovat pouze ve výrazných pastelových barvách, jste na omylu. Černá barva je nestárnoucím trendem, který nikdy neomrzí a pokud zvolíte rafinovaný střih, v létě v ni rozhodně zabodujete. Co říkáte například na stylové mini šortky a krajkovou tuniku?

Co říkáte na černý komplet? autor. answer.czCo říkáte na černý komplet? autor. answer.cz

Déšť a kroupy vás neodradí!

Česká republika není přímořskou subtropickou oblastí, proto se nelze spoléhat na každodenní horka. Kromě šatiček, šortek a sandálů musíte mít v záloze také nespočet outfitů, které obléknete ve chvílích ochlazení nebo deště. Nenechte se však změnami teplot zastrašit a zůstaňte věrni letním verzím ,,teplejších" modelů. Pořiďte si například bílý ležérní komplet s výrazným barevným psaníčkem, který můžete nosit jak do zaměstnání, tak na schůzku nebo s kamarádkou na oběd.

Bílá barva k létu zkrátka patří, autor: answer.czBílá barva k létu zkrátka patří, autor: answer.cz

Inspirace zahraničními trendy

Docházejí vám nápady, jak svoji šatní skříň osvěžit, čím ji doplnit a co si pořídit, abyste byli vkusně IN? Inspirujte se zahraničními trendy, které nikdy nezklamou. Zvířecí vzory, spousty barev a květin hledejte v temperamentní Itálii, strohé střihy a decentní barvy ve Velké Británii a nonšalanci a elegantní vkus zase ve Francii, která je právem považována za Mekku oděvnictví. V čem rozhodně zabodujete, je černobílá kombinace a pakliže přidáte módní proužky a pantofle v odvážném metalickém odstínu, máte vyhráno.

Inspirujte se módou Pařížanek, autor: answer.czInspirujte se módou Pařížanek, autor: answer.cz

Hurá k vodě!

Na co v létě samozřejmě nelze zapomenout, je oblíbená plážová móda. Každý, kdo sleduje trendy, velmi dobře ví, že musí vypadat dobře za každých okolností, a to i v případě, chystá-li se trávit den s partou přátel nebo rodinou u vody. Bez čeho se přirozeně neobejdete, jsou bikiny, ideálně s rostlinným motivem, který je opět v kurzu. Chybět nesmí praktické džínové šortky, pohodlné kristusky nebo tenisky a samozřejmě pokrývka hlavy, která vás jednak ochrání před úpalem, ale také si hravě poradí s neposedným účesem.

Jak se obléknout k vodě? autor: answer.czJak se obléknout k vodě? autor: answer.cz

Štítky: móda, nakupování, doplňky, dámská móda, oblečení, ženy, trendy, answer