Dlouhé letní šaty na dovolenou

Dlouhé letní šaty na dovolenou

Kategorie: Dámské oblečení, Dámské šaty

Sponzorované odkazy

Konec prázdnin přináší do obchodů osvěžující vlnu nových kolekcí. Mizí doba výprodejů a prázdných regálů. Na pultech se začínají objevovat první podzimí kolekce, výlohy zdobí svetříky a kabáty. Přesto se naše pohledy často upínají na slevové stojany, kde se ukrývají ještě poslední kousky letních šatů. Nabídka šatů je ovšem zahrnuta i v podzimních kolekcích. Jen se mění střihy, barevná paleta a potisky. Věřím, že mnohé z nás ještě shání šaty na dovolenou a dlouhé varianty patří rozhodně k těm nejoblíbenějším.

Jedním z největších trenůd léta byly maxi šaty. Přednost dostávaly délky do půl lýtek nebo až ke kotníkům. Čím lehčí, tím lepší. Vzdušné materiály, minimum použité látky a jednoduché střihy. Ideální šaty léta 2015.

Úvodní stránku značky HM zdobí krepové maxišaty v hořčicové barvě. Inspirativně jsou postaveny do kompletu s černou koženou bundou. Celý outfit díky kontrastu materiálu i barev dostává zcela jiný rozměr. Šaty mají tedy poměrně široké využití. Při horkých dnech jsou skvělým společníkem a hned co se bude blížit podzim, je obměníme vhodnou obuví a bundou s delším rukávem.

K dostání v prdejnách HM za 999 Kč.K dostání v prdejnách HM za 999 Kč.

Hedvábné šaty nabízela v letní kolekci značka Liu. S kotníčkovými kozačkami, širokým páskem a semišovou vestičkou z nich vytvoříme skvělý kousek i na podzim – a to ve western stylu. V létě nám vystačí žabky a výrazná kabelka.

Ještě stále jsou oblíbená kimonová saka kabáty i halenky. Viděli jste už kimonové šaty? Jsou nesmírně pohodlné, rozevláté a smyslné. Připomínají vzdálené antický střih, který vede již několikátou sezónu.

K dostání v prodejnách HM za 1799 Kč.K dostání v prodejnách HM za 1799 Kč.

Z nabídky Mango nejprve vybírám krásné dlouhé šaty s barokním potiskem.

K dostání v prodejnách Mango za 2999 Kč.K dostání v prodejnách Mango za 2999 Kč.

Závěrem něco zcela famózního. Značka Mango uvádí v nové kolekci kombinaci overalu a maxišatů. Kontrastní jsou nejen dva samotné kusy oblečení, ale také materiály. Pokud se poohlížíte po něčem opravdu originálním, běžte tento unikát do prodejen Mango vyzkoušet.

K dostání v prodejnách Mango za 5499 Kč.K dostání v prodejnách Mango za 5499 Kč.

Zdroj úvodní fotografie: www.zara.com

Sponzorované odkazy



Štítky: dlouhé šaty, letní šaty