Tašky na kolečkách – praktické tašky nejen na nákupy

Tašky na kolečkách – praktické tašky nejen na nákupy

Kategorie: Tašky a kabelky

Tašky na kolečkách – praktické tašky nejen na nákupy

Módní trendy jsou nejen v oblečení, ale i v odvětví doplňků – tašek. Znáte tašky na kolečkách, které můžete použít do města, na cestování, na nákupy nebo běžně do práce? Tašky Reisenthel jsou praktické a navíc moderní.

V jednoduchosti je krása

Řídíte se tímto heslem? Máte rádi praktické a jednoduché věci, které jsou praktické, moderní a stylové? Letošní rok dává zelenou praktickým taškám na kolečkách. Tašky jsou prostorné, s přihrádky, mají velká ložisková kolečka, široký řemen, díky němuž můžete tašky nosit pohodlně i přes rameno. Navíc jsou opatřeny praktickou výsuvnou rukojetí s T madlem. Tašky jdou uchytit na nákupní vozík, což ocení zejména ženy. Jistě mi dáte za pravdu, že nosit těžké nákupy není nic příjemného. Uvnitř tašky je praktická kapsa s žetony pro nákupní vozík.
Nemějte obavy z toho, že se taška bude po pár nošení špinavá. Uvnitř tašky je vyjímatelný vnitřek, který lze snadno sundat a vyprat. Praktická a lehká taška udělá radost ženám i mužům.

autor: Taška na kolečkách FOLDABLETROLLEY rings – Reisenthelautor: Taška na kolečkách FOLDABLETROLLEY rings – Reisenthel

Nákupní tašky na kolečkách

Jistě mi dáte za pravdu, že znáte tašky na kolečkách, které jsou praktické zejména na cestování. Kufřík na cesty nebo cestovní taška je nepostradatelným pomocníkem. Tašky na kolečkách jsou perfektní záležitostí pro děti, které samy cestují. Užijí ji jak při cestách za babičkou a dědou, za tetou, na návštěvu ke kamarádce, na letní dětský tábor, tak na dovolenou či nějakou akci pořádanou pro školky a školy.
Stylové řešení tašek na kolečkách má prostornou hlavní přihrádku včetně popruhů, nechybí výsuvné držadlo, přihrádka na svačinku, klíče a jiné drobnosti, vnitřní síťovinová kapsa a hlavně jmenovka.

autor: Taška na kolečkách CARRYCRUISER baroque sand – Reisenthelautor: Taška na kolečkách CARRYCRUISER baroque sand – Reisenthel

Sportovní tašky na kolečkách

Sportovní tašky na kolečkách jsou jak ve velikosti pro dospělé, tak i pro děti. Jen si představte, jak si nesete sportovní oblečení, osušku, hygienické potřeby, tenisové rakety, míč, obuv… komu by se chtělo nosit těžkou tašku na rameni? Praktické sportovní tašky jsou dostupné v různých barvách a motivech. Nejen pro mladší generací dětí, ale na své si přijdou i usedlejší jedinci.

Nakupování

Chodit na nákupy a nakupování jako takové, je nedílnou součástí života. Pokud si chcete tuto činnost zpříjemnit, určitě se podívejte do e-shopu, který nabízí aktuální kolekci tašek na kolečkách. Nákupní taška na kolečkách musí být pohodlná, plně funkční a hlavně musí dobře vypadat! Reisethel nabízí mnoho velikostí, vzorů, typů … skládací, na kolečkách … Každý si přijde na své. autor: Taška na kolečkách TROLLEY M ruby dots – Reisenthelautor: Taška na kolečkách TROLLEY M ruby dots – Reisenthel

Štítky: tašky na kolečkách, nakupování, taška