Nahoďte vestu a buďte cool!

Nahoďte vestu a buďte cool!

Kategorie: Dámské oblečení, Oblečení – eshopy, Šály, rukavice, čepice, Svetry, mikiny, Topy, trička, tílka, Značkové oblečení

Sponzorované odkazy

Móda je dáma velmi proměnlivá, a často vrtošivá a s překvapivými trendy v nejvíce neobvyklé době. Nicméně i v módě se některé kousky vracejí, což platí i o letošní druhé půlce roku. A tak vězte, že nahodíte li si vestu, budete nejen šik, ale i cool!

Vesta – takový vcelku malý a lehký kousek oděvu. Mít ji v šatníku není nezbytné, ani příliš důležité. Ale zcela určitě jako součást outfitu je vesta v současnosti módní záležitostí. A ať už letos na podzim sáhnete po vestičce krátké, dlouhé, vlněné, džínové, či velmi trendy z umělé kožešinky, neprohloupíte. Všechny jsou v kurzu. Na střih a styl vest a vestiček je dnešní móda opět velmi velkorysá – nosí se dámský, i ryze pánský styl, krátká i prodloužená dél­ka.

Je libo jeden kousek, nebo více?

Klidně vystačíte s jednou, kterou lze nakombinovat mnoha klasickými i neotřelými způsoby a vrstvit pod i na oblečení. Můžete se však rozšoupnout a pořídit si vest hned několik. Využijete je totiž v každém ročním období – nejen na podzim, ale i v zimě, na jaře či v létě. Vesty se prostě neztratí z hledáčku paní módy úplně nikdy.

vesty jsou cool v každém ohleduvesty jsou cool v každém ohledu

Trendy chlupáč

Chlupatá, respektive kožešinová vesta je nejvíce trendy. Umělá kožešina v roztodivných barvách – to je módní hit hozený přes cokoli – od šatů, svetru se sukní či kalhotami, trika, nebo i mikiny či lehkého kabátku. Vynosíte ji jakkoli a na cokoli. Outfit bude dokonalý jak s teniskami, kotníkáčemi, nebo botkami na podpatku.

S džínovinou navždy

Jakoby džínová látka patřila neodmyslitelně a stále do šatníku. Nosí se džínové kalhoty, sukně, šaty a samozřejmě vesty. Ty dokáží neotřele i krásně tradičně doladit celý váš outfit a zakrýt či ukázat vaše přednosti. To záleží na tom jakou zvolíte – krátká je sexy a dlouhá zase frčí v city a street ležérních outfitech.

k podzimnímu outfitu vesta patřík podzimnímu outfitu vesta patří

Přísně střídmě a pánsky

Vesta á la pánský styl je jaksi nadčasová věc. A když je delší, hezky doplní kratší sukni, nebo tvídové šortky s hrubými punčocháčemi, návleky a nízkými kozačkami, nebo kotníkovými šněrovacími botkami. A krátká z vás udělá náběh na bussines dámu.

Hřejivá vlna

Není jen pro babičky a dědy, nosí se stále a je cool kouskem ve spojení s kulichem, svetrem či mikinou, návleky na ruce a velikou šálou. Barvičky jsou letos klasicky podzimní, frčí i pletené vesty vzorované – ideálně v etno stylu. Vždyť zahalit se do hřejivé vlny je přeci tak příjemné!

Jak jste na tom letos na podzim vy? Mají vesty ve vašem šatníku své trvalé místo? Anebo jsme vás inspirovali k pořízení nějakého trendy kousku?

Zdroj foto: Pinterest.com

Sponzorované odkazy



Štítky: vesta, vestička, pánský stly, vlněná, kožešinová, džínová