Maxi sukně na scénu!

Maxi sukně na scénu!

Kategorie: Dámské boty, Dámské oblečení, Dámské šaty, Oblečení – eshopy, Svetry, mikiny, Tašky a kabelky, Topy, trička, tílka

Sponzorované odkazy

Ač je za okny stále ještě zima, již nyní byste si měli zrevidovat svoji garderóbu, zdali vám v ní nechybí nějaký aktuální a IN kousek, který frčí. Momentálně jsou to maxisukně a ty lze krásně unosit i v zimě.

Maxisukně je sukně sahající až k zemi, či po kotníky. Jejich velikou výhodou je pohodlí, zakrytí celé délky nohou, a tím i ochrana před nepohodou a příjemná volnost pohybu. Maxi sukně je také velmi ženským kouskem oděvu. Byly vždy velmi oblíbené, a stále je paní móda do naších šatníků vrací.

Tajemství obliby maxisukní

  • jsou velmi univerzální a lze je nosit doslova kamkoli
  • perfektně zakryjí nedostatky a naopak zdůrazní klady ženské postavy
  • jsou neuvěřitelně variabilní a kombinovatelné s mnoha kousky vašeho šatníku
  • lahodí všem výškám postavy od malých až po vysoké
  • skýtají pohodlí a vzdušnost, jakou vám kalhoty nikdy nedají
  • obout k nim lze boty po celý rok – jarní, letní, podzimní i zimní botky a vždy budete šik

Outfit s maxisukní

Vhodný kousek maxisukně bude dobře vypadat ve škole, v práci, pochůzkách ve městě, na procházce v parku, při venčení psa i na rande. S uvážlivě zvolenými doplňky zalichotí každé postavě a vyzdvihnou její ženskost a křivky.

Typ maxisukně podle postavy

Velmi hubené postavy si mohou dovolit jakoukoli maxisukni – od úzkých, přes rozšířené až po široké rozvolněné maxisukně. Dámy s větším pozadím by měly volit sukně užší v bocích a maxisukně jež se od kolen plynule rozšiřují.

Pohodlí vždy a všude

Pohodlnost maxisukně je deviza k nezaplacení. Žádné hlídání zdali punčochy jsou bez kazu, žádné opatrné pohledy, sedí li vše (zip či rozparek) na svém místě. Maxisukně se pro svoji pohodlnost a volnost může lehce stát zcela návykovým kouskem vaší garderoby.

Délka maxisukně

Skutečně až na zem nebo i delší (nosíte li rády vysoké podpatky). Ona se maxisukně při chůzi pohybem jemně vykasává, čili efekt délky je ideální na zem. Kdo si netroufá, volí délku ke kotníkům, kterou je ale nutno kombinovat s vhodnými botami tak, aby outfit nevypadal nepatřičně a jako před velkou vodou.

Co k ní?

Maxisukně lze kombinovat se vším

  • s tílkem, velkou kabelou a nízkými sandálkami
  • s košilí, bundičkou a botkami na podpatku či bez
  • s tričkem, svetrem, kotníkovými botkami a pytlovou kabelkou
  • se sakem, mokasínami a aktovkou

A vše doplnit šálou, šátkem, náramky s výraznými náušnicemi, a hlavně úsměvem. Pak vám žádný muž neodolá. Zkrátka s maxisukní v jakékoli podobě a jakkoli nakombinovanou do právě „toho vašeho“ outfitu nemůžete udělat chybu!

Zdroj foto: SeanZothering/Flic­kr.com

Sponzorované odkazy



Štítky: maxisukně, outfit, pohodlí, dámské oděvy