Jaro se blíží, co by ve vaší skříni nemělo chybět?

Jaro se blíží, co by ve vaší skříni nemělo chybět?

Kategorie: Dámské oblečení, Oblečení – eshopy, Šály, rukavice, čepice, Topy, trička, tílka

I když venku ještě občas spadne nějaká ta sněhová vločka a teploty se mnohdy blíží k nule, jaro je za rohem a než se nadějete, budou tu krásné slunečné dny, příroda se začne probouzet k životu a spolu s ní i váš šatník a chuť, oblékat se barevně a stylově. Zima se obvykle nese ve znamení spíše praktických svršků, které musejí primárně zahřát. Zimní kousky vám tak mohou připadat nudné, fádní a neforemné. Jarní móda je oproti tomu hravá, veselá a nápaditá, proto neváhejte a začněte si nové modely pořizovat již dnes.

Kožené bundy nikdy neomrzí

Kůže je přesně jedním z těch nesmrtelných materiálů, které jsou moderní dnes a svoje místo si v šatníku najdou i za desítky let. Kožené kousky by ve vaší skříni zkrátka neměly chybět, a to prakticky v jakékoliv podobě. Pokud jste spíše konzervativnější a nepotrpíte si na kožené kalhoty nebo výrazné kožené sukně, dámské kabáty a bundy jsou nepostradatelnou výbavou na jaro a pakliže nevíte, jaký model zvolit, vsaďte na osvědčenou klasiku v podobě kožené bundy v černé barvě, která ladí k džínám i šatům, k teniskám i podpatkům a vypadat v ní budete senzačně, ať už máte vlasy blond, zrzavé nebo černé. Kožená bunda jednoduše nikdy neomrzí, proto se jedná o výhodnou investici, které nebudete nikdy litovat.

Kožená bunda nikdy neomrzí, autor: butikovo.czKožená bunda nikdy neomrzí, autor: butikovo.cz

Do města i na procházku v pohodlné „šusťákovce“

Na procházku do parku, do města na nákupy nebo jen tak ven je ideální obléknout si co možná nejpohodlnější outfit, ve kterém se budete cítit komfortně a vzdušně. Kožená bunda sice není ničím nepohodlným, ale přesto je dobré vlastnit ještě jednu bundu, která si rozumí i s teplákovinou a s dámskými topy s potiskem. Pamatujete si legendární „šusťákovky“, do kterých vás maminky tak rády strojily? Místo prazvláštních větrovek přicházejí jemné polstrované prošívané bundy ve výrazných barvách, které jsou pro brzké jaro a podzim jako stvořené. Vybrat si můžete z několika barevných variant, takže si na své přijde naprosto každý.

Polstrovaná bunda jako skvělý parťák na procházku, autor: butikovo.czPolstrovaná bunda jako skvělý parťák na procházku, autor: butikovo.cz

Nepodceňte první teplejší dny

Každý se jistě nemůže dočkat prvních teplejších jarních dní, kdy odhodí péřové bundy, schová sněhule a konečně se oblékne k obrazu svému. Začátek jara však bývá velmi zrádný a spolu se sluníčkem a kvetoucími stromy přináší také virózy a nachlazení. Na odhalené krky a holá záda si budete muset ještě chvíli počkat a raději si k bundě nebo svetru oblékněte i stylový šátek, který jednak zahřeje a navíc bude trendy součástí vašeho jarního outfitu.

Šátek je praktickou i stylovou součástí outfitu, autor: vengo.czŠátek je praktickou i stylovou součástí outfitu, autor: vengo.cz

Co na nohy?

Ohledně výběru obuvi je zima poměrně jednoduchá, neboť si vystačíte s teplejším kvalitním párem sněhulí a kozačkami, které se hodí k sukni i kalhotám. Jaro si však žádá rozmanitější modely, jež ladí s kabelkou nebo jednotlivými kusy oblečení. Co by vám na jaře nemělo chybět jsou rozhodně barevné tenisky, které skvěle vyniknou v kombinaci s černou nebo bílou barvou, pořiďte si také jednoduché balerýnky, které jsou již jakousi jarní stálicí a do deštivých dní si obstarejte kotníčkové jarní kozačky, které udrží nohu v suchu a teple, čímž předejdete nachlazení.

Štítky: dámské oblečení, oblečení, móda, trendy, barvy, materiály, nakupování, doplňky, jaro, eshop, bunda, šátek, top, triko