Přivítejte jaro změnou - nový šatník i vzhled vám prospěje!

Přivítejte jaro změnou - nový šatník i vzhled vám prospěje!

Kategorie: Dámské boty, Dámské oblečení, Oblečení – eshopy

I když jsou venkovní teploty stále spíše zimní a sem tam se objeví vločka nebo mrazivá jinovatka, jaro je prakticky za rohem a než se nadějete, obklopí vás sluníčko, zelená tráva a kvetoucí stromy. S příchodem nového ročního období má spousta lidí tendence měnit svůj vzhled nebo návyky, díky čemuž udělá radikální tlustou čáru za zimou. Také máte pocit, že vám přes zimu přibyly tukové zásoby, vaše vlasy nemají žádný tvar ani barvu a šatník se nese v barvách šedé, černé a tmavě zelené? Pak jste i vy těmi správnými adepty na jarní „očistu“, kterou ideálně zahajte již v těchto dnech. A že nevíte jak? Díky našim tipům se budete cítit i vypadat skvěle ještě před očekávaným příchodem jara.

Pryč s tuky jedině stylově

Sportování by pro každého, kdo se chce udržovat v kondici a také podle toho vypadat, mělo být naprosto samozřejmostí. Ovšem přinutit se v zimních měsících po příchodu z práce ještě navštívit fitness centrum nebo se jít proběhnout, když je venku tma jako o půlnoci, může být velmi obtížné. O to příjemněji se vám bude sportovat na jaře, kdy je dostatek světla ještě v relativně pozdních hodinách a teploty zdaleka nejdou tak nepřívětivé a ke sportovní aktivitě odrazující. Zarezervujte si proto hodiny tance, začněte chodit na jógu a v ideálním případě se věnujte běhu, joggingu nebo alespoň svižné chůzi, která vašemu organismu prospěje víc, než mučení se na posilovacích strojích. Každá žena, která se ráda pěkně obléká a chce se líbit nejenom sobě, ale také svému okolí, se nebude sportu věnovat ve starém oblečení, které ještě pamatuje spartakiádu. Pořiďte si stylové běžecké boty ve své oblíbené barvě, které slaďte s leginami a funkčním prádlem, které vám bude slušet a navíc vás udrží v teple. I při sportu můžete vypadat skvěle, díky tomu se skvěle cítit a pozitivně tak ovlivňovat svůj výkon.

Začněte běhat ve stylové výbavě, autor: bezeckyeshop.skZačněte běhat ve stylové výbavě, autor: bezeckyeshop.sk

Zapomeňte na kostým, v kurzu jsou tepláky

Módní trendy se neustále mění a vyvíjejí a co je moderní jednu sezónu může být naprosto out tu následující. Letošní jaro se ponese ve znamení ležérnosti a především pohodlí, které mnoho žen, a nejenom jich, mnohdy obětuje svému vzhledu. Přestaňte se mučit v podpatcích a pořiďte si outfit, který bude neuvěřitelně komfortní a zároveň sexy. Doposud jste se s žádným takovým nesetkali? Pak je načase si koupit hezkou dámskou teplákovou soupravu pro každodenní nošení. Doby, kdy byly tepláky a mikiny povoleny pouze doma jsou minulostí a pokud chcete jít s dobou, vyměňte kostým za stylovou soupravu.

S jarem přichází nový účes

Neustálý nápor sněhu, mrazu, vlhka, deště a to všechno stále dokola. Má vůbec cenu se v zimě snažit upravit si vlasy a docílit krásného účesu? Možná jste již v listopadu dospěli k názoru, že nikoli a dnes jsou vaše vlasy poničené, padají vám a jsou bez lesku a barvy. S příchodem jara nastal čas na oživení, proto se nebojte nůžek ani výraznějších a především světlejších odstínů, které vás projasní a dodají onu ztracenou jiskru. A pokud vám vlasy vlivem zimy, změn počasí či nestabilního zdravotního stavu začaly padat, pořiďte si kvalitní přípravky proti padání vlasů, které kadeře opět probudí k životu a zaplaví je spoustou nových vlasů.

V teplákové soupravě už nemusíte být pouze doma, autor: trendovo.czV teplákové soupravě už nemusíte být pouze doma, autor: trendovo.cz

Štítky: oblečení, dámské oblečení, móda, nakupování, trendy, eshop, e-shop, tepláková souprava, běžecké boty, padání vlasů