Tuniky, leginy či lodičky aneb co vám v jarním šatníku nesmí chybět?

Tuniky, leginy či lodičky aneb co vám v jarním šatníku nesmí chybět?

Kategorie: Dámské boty, Dámské oblečení, Legíny, Oblečení – eshopy, Topy, trička, tílka

Po dlouhé a velmi stereotypní zimě nastalo opět tolik očekávané jaro, které přeje nejenom venkovním aktivitám, sportování či plánování víkendových výletů, ale především módě, která se s tou zimní nemůže nikdy rovnat. Zatímco v zimě obléknete spíše modely z hrubších materiálů a tmavších barev, na jaře se můžete „rozvášnit“ nejenom v případě materiálů, ale také barev. Krajka, síťování, pruhy, puntíky, metalické odstíny či rostlinné motivy. Vše je povoleno a ve fantazii se meze nekladou. Doplňte si tedy svůj jarní šatník o nové atraktivní kousky, které užijete nejenom na jaře, ale také v létě a v případě teplejšího podzimu.

Leginy jako nezbytnost šatníku

Před několika lety se objevila novinka v podobě leginů, které se staly neuvěřitelným hitem. Pokud jste si mysleli, že se opět jedná o jednorázovou módní záležitost, která bude jeden rok IN a příští sezónu o ni nikdo neuslyší, pak jste se spletli. Leginy se staly nedílnou součástí módního průmyslu a ve své skříni by je měla vlastnit každá žena. Leginy by nikdy neměly nahrazovat klasické kalhoty, nýbrž slouží jako vhodný spodní díl v případě použití delšího svršku nebo při vrstvení materiálů, což je rovněž aktuálním trendem. Nosit je můžete prakticky denně a dokonce i na sport. Leginy se tak stávají multifunkční záležitostí pro volný čas i zaměstnání. Pokud vás již klasické černé leginy omrzely, pořiďte si barevnější variantu a nebojte se ani výrazných barev a motivů, díky kterým na jaře zazáříte.

Leginy jsou alfou a omegou šatníku, autor: answear.czLeginy jsou alfou a omegou šatníku, autor: answear.cz

Jaro přeje výrazným barvám

Černou a bílou samozřejmě nikdy nic nezkazíte, ať už je únor nebo červenec, nicméně pro každé roční období jsou vždy charakteristické určité barvy a motivy, proto by na jaře měla černobílá kombinace ustoupit do pořadí a na scéně se naopak objevit například barva fuchsiová nebo malinová, které dokonale osvěží outfit a ženě dodají šmrnc a jiskru. Pořiďte si například výrazné růžové kalhoty anebo rovnou celý kostým, který již stačí doplnit o jednoduché triko, vysoké podpatky nebo naopak tenisky.

Malinová je barvou jara, autor: answear.czMalinová je barvou jara, autor: answear.cz

Rostlinné motivy k jaru zkrátka patří

Jako jsou pro zimu naprosto charakteristické sněhové vločky, k jaru jednoduše patří rostlinné motivy všeho druhu. Ať už to budou kopretiny, růže či karafiáty anebo abstraktní vyobrazení listů či lesu je zcela na vás, avšak bez rostlinné tématiky se na jaře, pakliže chcete jít ruku v ruce s aktuálními trendy, neobejdete. Inspirujte se jednak květinami, ale také folklorem, který se rovněž vrací do módy a pořiďte si tento stylový model. Halenka je z příjemného materiálů a naprosto skvěle bude vypadat v kombinaci s vyšisovanými dží­ny.

Rostlinné motivy jsou opět žhavým trendem, autor: answear.czRostlinné motivy jsou opět žhavým trendem, autor: answear.cz

Lodičky do kanceláře, na rande či na party

Lodičky byly, jsou a vždy budou moderní a nezbytnou součástí dámského botníku. I když si na vysoké podpatky možná nepotrpíte nebo je nosíte jen v krajních případech, s ženou dokáží hotové zázraky. Jakmile si totiž slušivé lodičky obujete, vaše postava se prodlouží, krok získá na ladnosti a žádný muž v místnosti vám neodolá. Pro milovnice lodiček a vysokých podpatků je zde například trendy pár ve stříbrném provedení, konzervativnější typy uvítají spíše černou či béžovou klasiku.

Stříbrné lodičky jsou trefou do černého, autor: answear.czStříbrné lodičky jsou trefou do černého, autor: answear.cz

Štítky: móda, nakupování, eshop, e-shop, dámská móda, trendy, barvy, kalhoty, leginy, lodičky, halenka, top