Jarní džínová Levi's romance z Laurel Canyonu

Jarní džínová Levi's romance z Laurel Canyonu

Kategorie: Dámské oblečení, Džíny, Jeans, Rifle, Pánské oblečení, Svetry, mikiny, Tašky a kabelky, Topy, trička, tílka, Značkové oblečení

Sponzorované odkazy

Pojďte s námi do legendárního Laurel Canyonu! Jarní kolekce Levi’s je inspirována právě jím a jeho okolím.

A tak je kolekce prodchnuta nekonečnými západy slunce mezi palmami, kaktusy a bungalovy z Hollywood Hills za Sunset bulvárem, kde se Laurel Canyon nachází. Stal se zde malou a příjemnou oázou klidu v rušném současném světě, malá perla uprostřed města.

A jako takový přilákal již mnoho umělců, od architektů, přes herce až po folkové zpěváky, včetně ve své době populárních hippies i rockerů. Z tohoto bohémského centra LA vznikla umělecká revoluce, jež přetvořila svět. A tomu všemu dává kolekce Levi’s hold.

Něžně žensky

Dámy, ženy a dívky jistě ocení sloučení klasických pracovních oděvů a moderního stylu v různých odstínech indiga s neotřelými a přitom tradičními prky a rysy ženskosti. Krásné tvarující skinny džíny jsou nezbytnou součástí šatníku každé ženy, když lze vybírat mezi různými typy a tvary nohavic. K mání jsou Super Skinny, rovné, rozšířené, retro zvony i džíny s vysokým pasem. Každé z nich mají své osobité kouzlo. A každé z nich jsou jedinečné svými ultra měkkými materiály.

Chybět nemohou nejoblíbenější kultovní džíny 501® CT, jež jsou k mání v celé škále barviček – od čistě bílé, až po tmavě modré odstíny, často v kombinaci s potrháním. V kolekci se skví i barvy jako vybledlá černá, bílá a klasické kontrastní květinové vzory. Kombinovat je lze s mikinami, nebo jemnými dámskými topy s nádechem poloviny minulého století.

Ležérní rozvolněná trika a dokonale střižené košile se nosí s vyšisovanými sukněmi střihu A, jakoby vypadnuvších ze sedmdesátých let. A oblíbenou nadčasovkou se jistě stane novinka mezi sukněmi – džínová sukně Icon střední délky, střižená mírně do A. A takovou malou třešničkou je elegantní černý kožený křivák.

Mužná síla denimu

V pánské kolekci mimo klasické a kultovní pětsetjedničky, jsou k mání i upravené 501® CT v mnoha odstínech denimu. K nim perfektně sedne nadčasová džíska, nebo bomber z matného materiálu, ale i zelenkavá parka.

Zajímavým akcentem jsou sytě barevná trika a další klasika západu – kostkované westernové košile. Můžete je nakombinovat s velmi trendy slimkami 511™ nebo jednoznačně progresivními skinny 510™. Podstatným akcentem kolekce pro muže je jedinečné přizpůsobení každého kousku i celého outfitu jednotlivci a jeho stylu i osobnosti. Hravé záplaty a vyšívané detaily na všem denimovém – od džínů až po klasické baseballové čepice, tomu dávají velký prostor.

Zdroj foto: Levi's

Sponzorované odkazy



Štítky: Levi's, denim, džíny, Laurel Canyon