Kabelky (nejen) pro maminky

Kabelky (nejen) pro maminky

Kategorie: Tašky a kabelky

Sponzorované odkazy

Na trh se dostávají trendy kabely, a jejich pachatelem je německá značka Lässig. U nás jsou k mání skrz společnost Babypoint, jež se zabývá výrobou a dovozem dětského zboží. Kabely jsou určeny všem maminkám a jejich hromadě věcí pro děťátko, ale nejen jim.

Kabely od Lässigu se vymykají svojí kvalitou a designem. Jsou jedinečné již svým přístupem k výrobě na bázi eco friendly a tím šetrné k životnímu prostředí. Kabely mají velmi svěží a veselé barevné ladění, sportovně elegantní provedení, velmi pečlivé a kvalitní zpracování. K nim jsou přidány doplňky a příslušenství jaké jinde není.

Lässig Mix'n Match

Taška Lässig Mix'n Match environmentální řady Green Label je opravdu krásná. Její zpracování bylo uskutečněno na bází eco friendly. Vyrobena je z recyklovaného polyesteru i s podšívkou z polyesteru, a má textilní strukturu. Design kabely, jež upoutá, skýtá majitelce vnitřní uspořádání, které příjemně překvapí.

Uvnitř Mix'n Match najdete

  • přebalovací podložka
  • odnímatelný izolovaný držák na láhev
  • odnímatelná kapsa na zip
  • voděodolná přihrádka
  • držák na skleněnou lahvičku
  • kapsa na mobilní telefon
  • karabina

A ke všemu ještě bonus – další úložný prostor na kabele najdete zvenčí. Když k tomu přičtete, že díky variaci úchytů kabelu lze nosit několika různými způsoby, a to včetně možnosti připevnění na kočárek, není co řešit. Tahle kabela nemá chybu. K mání jsou tři barevné kombinace – růžová, antracitová a světle šedá. Taška má rozměr 48,5 × 19 × 38 cm. Doporučená prodejní cena kabelky je 3.260,– Kč.

K tašce lze ve shodném odstínu dokoupit peněženku, která má díky prostornému formátu 20,5 × 2 × 11 cm celou řadu přihrádek, kapsu se zipem na mince i odnímatelnou část na fotografie či platební karty. Doporučená prodejní cena peněženky je 760,– Kč.

Lässig Signature Bag

Lässig Signature Bag si můžete sestavit sami. Stylová barevná kolekce elegantních kabelek řady Glam, nabízí majitelce pocit svobody právě proto, že výrobce nechává čistě na ní, zdali si kabelku pořídí samostatně, nebo si k ní – ve stejném, či odlišném odstínu – dokoupí peněženku a set doplňků pro maminky.

Ten zahrnuje

  • voděodolnou přebalovací podložku
  • izolovaný obal na láhev
  • háčky pro připevnění tašky ke kočárku

Lässig Signature Bag má atraktivní vzhled v kombinaci jemného povrchu, koženkových a kovových prvků a originální střih. Uvnitř nabízí vnitřek s řadou důmyslně řešených kapes, kroužek pro zavěšení klíčů a volitelný ramenní popruh. Kabelku o rozměrech 35 × 13 × 44 cm, peněženku s velikostí 19 × 2 × 10 cm, i doplňkový set lze pořídit zvlášť či dohromady a to v šesti barvách. Doporučená prodejní cena kabelky je stanovena na 2.100,– Kč, doporučená prodejní cena peněženky je 760,– Kč a doporučená prodejní cena příslušenství činí 760,– Kč.

Lässig hobo bag

Tou je přebalovací kabelka Lässig v trendy hobo stylu. Kabelka pro maminky Lässig hobo bag řady Casual má velmi praktický střih a velmi originální a zajímavý vzhled. Provedením koresponduje s hobo stylem s typickým tvarem vaku nebo půlměsíce. Má středně dlouhé ucho k nošení na rameni. Světlý trendy olivově béžový model má metalickou úpravu povrchu, a černá verze kabelky pro změnu jemnou krajkovou aplikaci.

Kvalitně a precizně propracované provedení má efektní zazipování, a do hlavní přihrádky se dostanete skrze dva různé zipy. Kapes a přihrádek má taška dost a to včetně jedné voděodolné.

Součástí je

  • přebalovací podložka
  • izolovaný obal na láhev
  • kapsa na mobil
  • karabina a kroužek na klíče
  • nastavitelný ramenní popruh

Taška, kterou lze připevnit na kočárek, se vyrábí v rozměru 34 × 17 × 34 cm. Doporučená prodejní cena kabelky činí 3.070,– Kč.

Více informací k nabídce Lässig najdete na Lassig-fashion.cz, Babypoint.eu.

Zdroj foto: Lässig

Sponzorované odkazy



Štítky: Kabelky, maminky, kabely, Lässig