Sporty móda á la svět v pohybu podle Kima Jonese

Sporty móda á la svět v pohybu podle Kima Jonese

Kategorie: Dámské boty, Dámské oblečení, Pánské oblečení, Značkové oblečení

Sponzorované odkazy

Jméno Kima Jonese není v módních kuloárech žádnou novinkou. A jeho inspirace světem se nyní promítla do jeho nové kolekce. Cestování a poznávání nejrůznějších koutů světa mu dalo mnoho zdrojů pro návrhy originálních kousků ve stylu „streetwear-meets-sportwear“.

Design tohoto světoběžníka je nekonvenční, nápaditý a velmi originální. Celá kolekce NikeLab x Kim Jones je postavena na vzpomínkách, obrázcích, momentech z Jonesova života, je to de facto koláž z jeho cest. A dalším aspektem kolekce jsou prvky všemi očekáváné sportovní události tohoto léta.

Světově známá britská atletka Katarina Johnson-Thompson letos bude prezentovat část kolekce Kima Jonese v podobě bundy NikeLab Packable Windrunner x Kim Jones. Tato bunda je jedinečná tím, že byla navržena s minimem švů a tak, aby odolala vodě a mohla být jednoduše a lehce srolována. Tak aby zabrala minimu místa v bagáži.

Z kolekce stojí za zmínku také tenisky NikeLab Air Zoom LWP, u nichž Kim Jones vycházl z inspirace botkami Nike Air Zoom LWP z roku 1995, jež byly prvními teniskami s Nike Air Zoom technologií.

Apartní a neobvyklá sporty kolekce NikeLab x Kim Jones bude je k mání od 23. července 2016 na nike.com/nikelab a ve vybraných NikeLab obchodech.

Zdroj foto: Nike

Autor: Pavla Jelínková

Sponzorované odkazy



Štítky: NikeLab, Kim Jones, kolekce, sportovní móda, tenisky, bunda, originální, lehká, lehce sbalitelná, barevná