Krásný podzim s trendy kousky, co nejsou vidět? Je to možné!

Krásný podzim s trendy kousky, co nejsou vidět? Je to možné!

Kategorie: Dámské oblečení, Dámské spodní prádlo

Sponzorované odkazy

Nacházíte v obchodech se spodním prádlem jen předem přiřazené sety podprsenek a kalhotek? V módním řetězci KiK si můžete vybrat jednotlivé kusy a různě je mezi s sebou kombinovat. Letošní podzimní kolekce spodního prádla patří fuchsiové a černé barvě, ale i krajce a kytičkovanému vzorování. Z nových kousků si vyberete i vy.

V mnoha obchodech se spodním prádlem jsou k mání především přiřazené sety podprsenek a kalhotek. Ne tak v módním řetězci KiK.

Sebejistota s tím, co není vidět

Tam si lze vybrat jednotlivé kusy a různě je mezi s sebou kombinovat. A do letošní podzimní kolekce spodního prádla patří kousky především ve fuchsiové a černé barvě, v krajce i bez ní, v jednobarevném, hladkém i vzorovaném typu. Spodní prádlo jsou sice kousky, které není vidět, o to víc je důležité pro vaši sebedůvěru. Nové spodní prádlo vaše sebevědomí vystřelí do hvězdných výšin. Budete sebejistá a svá.

Vybírejte z pestré škály

Kolekce spodního prádla, kterou nabízí řetezec KiK, je postavena na nadčasovosti, barevně na černé a dráždivé fuchsiové barvě. Ceny jsou opravdu lidové, když za podprsenky dáte okolo 139 korun a za kalhotky 55 korun. A lehce sladíte vše, včetně jednotlivých kousků, nebo soupravu složenou z košilky a kalhotek za 159 korun.

A škála střihů a stylů je taková, že si opravdu vybere každá. A můžete to pojmout jako stavebnici a poskládat si libovolné kombinace, které vám sednou jak stylem, tak lichotivým střihem k vaší postavě. K mání jsou totiž bokové kalhotky, odvážné string kalhotky, ale i klasické push-up podprsenky.

Být XXL není nuda

Obchodní řetězec KiK je známý tím, že myslí na všechny věkové kategorie, muže, ženy, děti. A myslí se spodním prádlem i na všechny ty ženy, co nemají zrovna míry vhodné na přehlídková mola. Nová kolekce XXL módy je toho důkazem.

Podprsenky ve velikostech 90C-100D mají všechny pohodlná a širší ramínka, plné košíčky a skvěle drží tvar. K mání jsou tu XXL kousky od 139 korun. A k tomu ladící kalhotky v elastickém stahovacím provedení a vyšším pasem zakoupíte za 79 korun. A XXL komplety spodního prádla si můžete pořídit za 219 korun.

A tak je nejvyšší čas přestat se vymlouvat na větší zadeček nebo objemný hrudník. Móda přeci není o kilech, ale o stylu a umění kombinovat! V módním řetězci KiK mohou být i plnoštíhlé ženy přitažlivé a šik.

Zdroj foto: KiK

Autor: Pavla Jelínková

Sponzorované odkazy



Štítky: dámské spodní prádlo, prádlo XXL, podzimní kolekce KiK