Pánové, hledáte trendy kousek pro volný čas? Našli jsme ho!

Pánové, hledáte trendy kousek pro volný čas? Našli jsme ho!

Kategorie: Oblečení – eshopy, Pánské oblečení, Značkové oblečení

Sponzorované odkazy

Na outdoorové volnočasové aktivity je ideální pohodlí, praktičnost a sporty styl. Na tohle vše slyšela značka Nike se svojí originální a trendy bundou.

Ta je perfektním kouskem nejen pro sportovní nadšence – běžce, ale i pro všechny milovníky čerstvého vzduchu. Je vhodná do každého počasí, přičemž nositele ochrání před každým rozmarem živlů.

Nike a Stone Island

Tenhle lehoučký kousek vznikl v koprodukci Nike s italským Stone Island, a pod názvem NikeLab x Stone Island Windrunner se skrývá jedinečná sportovní bunda, lehoučká jako pírko a velmi praktická.

Určitě stojí za hřích i jako volnočasová bunda do města, nejen na sportovní aktivity. A čím je tak jedinečná? Je to bunda, jež nijak neomezuje v pohybu a zároveň poskytuje dostatečnou ochranu.

NikeLab x Stone Island Windrunner

Tradiční provedení ve výrazných barvách Windrunneru je od roku 1979, kdy Nike pro běžce vyvinul bundu Nike Windrunner, stále i nyní zachováno. V barevné látce jsou přidány dvě nové nylonové membrány, které blokují vítr a vodu. Na dlouhých trasách a procházkách všichni do jednoho určitě ocení možnost bundu srolovat do malého, lehkého vaku a připnout na záda.

NikeLab x Stone Island Windrunner je od 8. září k mání online na nike.com.

Zdroj foto: Nike

Autor: Pavla Jelínková

Sponzorované odkazy



Štítky: bunda, trendy, NikeLab, Stone Island Windrunner, venkovní aktivity