Džínové lacláče? Ty nej kalhoty dneška!

Džínové lacláče? Ty nej kalhoty dneška!

Kategorie: Dámské oblečení, Džíny, Jeans, Rifle

Sponzorované odkazy

Nesmrtelná džínovina opět ukazuje, že returny jsou v kurzu. Stále. A dokola. Momentálně postihly oblast kalhotovou, ne však úplně klasickou, ale přímo tu lacláčovou!

A je to všeobecný boom, kterému podlehly i mnohé celebrity. Tak proč ne vy? Já tedy určitě ano, jeden prima kousek v 7/8 délce vlastním. A mohu jen džínové lacláče doporučit – jsou pohodlné, trendy a hodí se a nosí téměř opravdu k čemukoli. Hit devadesátých let je prostě zpět. A je to dobře, protože s těmito kalhotami, různými tričky, topy a pár doplňky i botkami si vždy doladíte zcela nový outfit, v němž se budete cítit vždy dobře. Ležérní móda je totiž pohodlná a příjemná.

A nevěřte tomu, že je džínovina alias denim omezena věkem. Každý v ní vypadá dobře a IN. Lacláče se nosí kamkoli, do města, na nákupy, srazy s přáteli, na procházky i ven mimo město. A mnohdy je lze obléci i do práce. A to jak v krátké, tak nyní na podzim v delší 7/8 a dlouhé délce. S ohrnutými nohavicemi, nebo volně spuštěnými.

To vše záleží na botkách a outfitu, který chcete vytvořit. Ale nebojte se experimentovat, fantazii se meze nekladou. Letošní podzim je o variabilitě a pohodlí. Což je důležité a velmi příjemné.

A vaše lacláče vůbec nemusí být v klasické džínové modré, nebo šisované, v kurzu jsou i jiné barvičky – bílá, černá, hnědá. Módní doplňky jsou ideální buď v kontrastní a výrazné barvě, anebo naopak nenápadné á la elegantní.

Zdroj foto: Facebook.com

Autor: Pavla Jelínková

Sponzorované odkazy



Štítky: džínové lacláče, kalhoty, ležérní, dámská móda, outfit,