Zima si žádá správný outfit

Zima si žádá správný outfit

Kategorie: Dámské oblečení, Pánské oblečení

Sponzorované odkazy

Pokud ještě nemáte ty správné hřejivé kousky pro zimní období, máme pro vás tipy. A to přímo od značky maximálně povolané – americké Cherokee. Ta je letos k mání exkluzivně v hypermarketech Albert.

A na výběr je opravdu pestrá a bohatá škála kousků pro celou rodinu. Konkrétně jsou v kurzu nejvíce parky, prošívané vesty, bundy a kabáty v různých barevných variacích, které se hodí více méně ke každému outfitu. Stačí jen doladit je těmi správnými doplňky.

Nová kolekce Cherokee je hravá, variabilní, praktická a určitě vám nevymete peněženku do dna. Sázkou na jistotu je jednobarevná parka, kterou užijete kdykoli a kdekoli. Do práce, do města, ven s rodinou. K mání jsou parky v různém barevném provedení, různých střihů i délek. Pokud vyloženě nemrzne, je to skvělý svrchní oděv pro chladná období.

Pro opravdu mrazivé dny je tu celá škála hřejivých prošívaných vest, jež jsou nejen trendy, ale i šik. Dá se pod ně podvléci i několik vrstev oděvu – od triček, přes mikiny až po huňaté svetry. A protože se nosí hlavně na outdoorové aktivity, určitě zimou trpět nebudete.

Cherokee letos ukazuje kombinaci klasiky a hravých módních prvků. Mezi trendy kousky patří oversize péřovky a kabáty. Třeba prošívaný kabát s kapucí, který se nosí jak k šatům, tak třeba k prima a šik outdoorovým teplákům.

Zdroj foto: Cherokee

Autor: Pavla Jelínková

Sponzorované odkazy



Štítky: zima, outfit, bunda, parka, kabát, dětské dámské, pánské, Cherokee, Albert