Nejen trika Under Armour

Nejen trika Under Armour

Kategorie: Dámské oblečení, Dámské spodní prádlo, Pánské oblečení, Šály, rukavice, čepice, Topy, trička, tílka, Značkové oblečení

Sponzorované odkazy

Prima outfit se skládá z mnoha součástí, ale základem je spodní prádlo, rovněž halenka či triko. A doplňkem něco na hlavu – čepice, kšiltovka. Co zkusit třeba něco od značky Under Armour?

Značka začínala na tričkách s vizí výroby špičkových triček. Kompresních, odvádějících pot od těla, umožňující tělu regulovat tělesnou teplotu a zvyšovat výkon. Under Armour je de facto průkopník v oboru sportovního oblečení z mikrovláken, jelikož před deseti lety jejich první triko bylo právě z mikrovlákna. Současný cíl je jemně odlišný – pomáhat nejen sportovcům být lepšími.

Značku založil roku 1996 bývalý hráč amerického fotbalu Marylandské Univerzity, Kevin Plank. Současnost nabízí komukoli špičkové produkty s exkluzivně vyvinutou strukturou látek spolu s unikátními vlastnostmi odvodu potu od těla. Mrkněte na výběr z jejich produktů.

Under Armour Eclipse BraUnder Armour Eclipse Bra

Under Armour Eclipse Bra je tmavě modrý dámský vrchní díl spodního prádla této značky, který je výbornou volbu jak pro běžné nošení, tak pro sportování. Materiálem je 89 % nylonu s příměsí 11 % elastanu. Prima kousek vyjde na 990 Kč.

Under Armour Blitzing IIUnder Armour Blitzing II

Under Armour Blitzing II je černá flexfit kšiltovka bez zadního zapínání od značky Under Armour s bílým logem na přední části a nápisem na zadní části. Vyrobena je ze 100% polyesteru, a přijde vás na 590 Kč.

Under Armour CC SportstyleUnder Armour CC Sportstyle

Under Armour CC Sportstyle je pánské triko v tmavě šedé barvě, vyrobené ze směsi 57 % bavlny, 38 % polyesteru a s příměsí 5 % elastanu. Triko má krátký rukáv a logo na hrudi. Cena činí 690 Kč.

Under Armour Storm RivalUnder Armour Storm Rival

Under Armour Storm Rival je pohodlná šedivá pánská mikina s kapucí a klokaní kapsou od značky Under Armour s decentním logem na přední části. Materiálem je 100% bavlna a cena mikiny je 1890 Kč.

Všechny apartní kousky a mnohé další můžete zakoupit na Queens.cz.

Zdroj foto: Queens.cz

Autor: Pavla Jelínková

Sponzorované odkazy



Štítky: Under Armour, dámská móda, pánská móda, trika, spodní prádlo, kšiltovka, mikina