Nike Aeroloft: leťte s větrem o závod, nebo plujte jemně jako vánek

Nike Aeroloft: leťte s větrem o závod, nebo plujte jemně jako vánek

Kategorie: Dámské oblečení, Pánské oblečení, Topy, trička, tílka, Značkové oblečení

Sponzorované odkazy

Procházet se, či sportovat venku na čerstvém vzduchu je vždy prima. Jediný háček může představovat (obzvláště v zimě) počasí. Trochu se zapotíte, ale mnohem rychleji zase vychladnete. Co s tím?

Jednoduše – pořiďte si nějaký ten kousek od Nike. Třeba přímo Nike AeroLoft, s nímž zvládnete i pobyt na čerstvém vzduchu s grácií. Značka se inspirovala běžným dnem sportovce a na pomoc si vzala i vyspělé technologie.

V čem do města?

Bundy Nike Sportswear Tech Fleece AeroLoft jsou navrženy jako všestranná vrstva do chladného počasí. Jsou totiž kombinací měkkého a hřejivého funkčního flísu a lehké prodyšné izolace. A technologie Nike AeroLoft kombinuje výjimečně lehkou izolační výplň z husího prachového peří o plnivosti 800 cuin, s cíleným odvětráním. Tak vás bunda krásně udrží v teple i za chladného počasí, přičemž zabrání přehřívání. Měkkoučké zateplené kapuce a rukávy z Nike Tech Fleecu udrží parádně teplo u těla. A dámy (a pánové) pozor! Hřejivou kapuci v provedení oversize lze po rozepnutí proměnit v šálový límec.

V čem si zaběhat?

Běžecká kolekce bund a vest Nike AeroLoft je vybavena lehkou izolací a prodyšnými síťovanými zónami, které vám napomohou zůstat v teple, i při zdolávání zimních kilometrů. Technologie Nike AeroLoft kombinuje výjimečnou lehkost, hřejivost a cílenou ventilaci, aby vám v chladných dnech pomohla dosáhnout optimálního výkonu bez přehřívání. Odolná vrstva odpuzující vodu (DWR) pomáhá chránit před vlhkem a větrem. A paráda je, že dostupné jsou i verze Flash s reflexními prvky!

A co na trénink?

Tričko Nike pro Hyperwarm AeroLoft patří k nejteplejším a také nejprodyšnějším kouskům. Má strategicky umístěnou termoregulační síťovinu, jež vás udrží v suchu a pohodlí i ve chvílích, kdy vaše cvičení nabírá na intenzitě. Lehká a odolná izolační vrstva poskytuje zateplení přesně tam, kde je to zapotřebí, aniž by omezovala pohyblivost.

Všechny produkty s technologií Nike AeroLoft jsou k dostání na Nike.com.

Zdroj foto: Nike

Autor: Pavla Jelínková

Sponzorované odkazy



Štítky: Nike Aeroloft, kolekce, zima, termoregulace, procházka do města, trénink, běh, technologie Nike AeroLoft