Vyléčte se ze zimy: svetrová léčba je nejlepší!

Vyléčte se ze zimy: svetrová léčba je nejlepší!

Kategorie: Dámské oblečení, Oblečení – eshopy, Svetry, mikiny

Sponzorované odkazy

Je zima, mrzne, sněží a často fouká ledový vítr. A my toužíme po něčem hřejivém. Představa tepla a pohody je neodolatelná. Zkuste to se svetrovou léčbou!

Svetr vám může dát teplo, to prima teploučko, hřejivé, vlněné, bavlněné a k zachumlání. Na Nila probíhá v těchto dnech léčba chladu – svetrová léčba, a ještě k tomu ve slevách. No řekněte dámy, jde tomu odolat?

Kardigan Carla

Svetr typu kardigan je hnědý, dlouhý a s velkými kapsami. S pružnými lemy v ukončení délky a rukávů, a s volným Téčkovým střihem se spadnutými průramky. Carla kardigan je vyroben ze směsí 90% vlny a 10% recyklovaného nylonu, a bude vaším zimním hřejivým kamarádem do nepohody, za 69, 93 Euro, z původních 99,90 Euro.

Svetr Baykova

Apartní rolákový svetřík přes hlavu, v kombinaci modrých odstínů se šedou s vzorkem na předním díle, má vysoké šedé lemy rukávů spolu s úzkým šedým lemem délky. Je vyroben ze směsí 85% biobavlny a 15% vlny. Původně stál 72,90 Euro, a nyní vás přijde jen na 47,38 Euro.

Kardigan Dharti

Epesní kardigan Dharti v etno stylu i vzoru s nepravidelným cípatým ukončením přímo vyzývá k zachumlání. Je vyroben ze směsi 85% biobavlny a 15% vlny. Vínovo starorůžová barva s modrošedými prvky je k typu svetříku jako dělaná. Dharti vás přijde na 123,83 Euro z původních 176,90 Euro.

Mikina Sakiko

Tahle hřejivá mikina alias svetr, v barevném Ombré provedení s modrými odstíny a vysokým širokým rolákovým límcem, může být parádním kouskem do chladu. I ruce vám zahřejí pěkně řešené kapsy ve spodním díle mikiny Sakiko, vyrobené ze 100% biobavlny. Vyjde vás na 32,44 Euro z původních 49,90 Euro.

Zdroj foto: Nila

Autor: Pavla Jelínková

Sponzorované odkazy



Štítky: Nila, zima, svetry, svetrová Sale, hřejivý zima, chlad, svetrová léčba