Drsně žensky – bombersky

Drsně žensky – bombersky

Kategorie: Dámské oblečení, Oblečení – eshopy, Značkové oblečení

Sponzorované odkazy

Ano, i tak by se daly specifikovat kousky, které přišly před nedávnem do dámské módy a hned si získaly velikou oblibu. O čemže je řeč? O bundičkách, lehkých, pohodlných a drsně ženských – o bomberech.

Bomberky, bombers, bomber jackets – říká se jim všelijak. Ale v současnosti patří k jednomu z těch nejvýraznějších kousků oděvů vůbec. Původem z šatníku armádních letců, byl bomber přenesen do dnešní každodennosti. Pak jej oblékala především revoltující omladina. A dnes? Neobejdou se bez něj nejen mnohé celebrity, ale ani současné dívky a ženy.

A tak dámy, inspirujte se s námi!

Marbek Monkey Souvenir JacketMarbek Monkey Souvenir Jacket

Marbek Monkey Souvenir Jacket

Je černo zlatá dámská bunda typu bomber od značky Marbek, s barevnými motivy na přední části a zádech. Zadní motiv opic dává bundě její název. Bunda je vyrobena ze 100 % polyesteru, má černou podšívku, pružné náplety v ukončení rukávů a délky bundy, pružný nápletový límec a zapínání na kovové druky. Bomber vás vyjde na 2 590 korun.

Urban Classic Ladies Imitation Suede Bomber JacketUrban Classic Ladies Imitation Suede Bomber Jacket

Urban Classic Ladies Imitation Suede Bomber Jacket

Je světle hnědý bomber od značky Urban Classics, zpracovaný s klokaní kapsou i kapsou na rukávě uzavíratelnou na zip. Bunda má široké náplety v ukončení rukávů, stejně jako v délce bundy a pružný límec. Zapínání je řešeno na krytý zip. Materiálem je směs 90 % polyesteru a 10 % elastanu. Bomber stojí 1 930 korun.

Sixth June Parisiennes Bomber JacketSixth June Parisiennes Bomber Jacket

Sixth June Parisiennes Bomber Jacket

Olivová dámská bunda typu bomber od značky Sixth June má kapsy kryté klopami na druky, na rukávu kapsu na zip. Rukávy i zadní část je ve švu jemně nabíraná. Rukáv i zakončení bundy tvoří černý široký úplet, spolu s černým pružným límcem. Bomber má prošívanou středně zateplenou podšívku, vyroben je ze směsi 95 % polyesteru a 5 % elastanu. Jeho cena činí 2 150 korun.

Nike W NWS Jacket PRNT PKNike W NWS Jacket PRNT PK

Nike W NWS Jacket PRNT PK

Je tmavě modrá dámská bunda typu bomber od značky Nike s barevným Ombré motivem a logem na přední části. Bunda je vyrobena ze 100 % polyesteru, má zapínání na krytý zip a pružné lemy rukávů, ukončení délky bundy i límec. Vyjde vás na 2 290 korun.

Všechny šik kousky spolu s hromadou dalších můžete pořídit na Queens.cz .

Zdroj foto: Queens

Sponzorované odkazy



Štítky: drsně žensky bombersky, bomber, dámská bunda,