Oslava ženství (a spodního prádla)

Oslava ženství (a spodního prádla)

Kategorie: Dámské oblečení, Dámské spodní prádlo, Značkové oblečení

Sponzorované odkazy

Tak by se dala nazvat kolekce spodního prádla, kterou prezentuje firma Lindex na jaro 2017. A jejím cílem skutečně je oslava ženství a kvalitního spodního prádla.

Firma nabízí spodní prádlo pro každou z vás. Mají nabídku ve všech střizích pro všechny ženy. Každá z vás, ať máte jakoukoli postavu, zde najde apartní a přitom praktické a pohodlné kousky a střih který jí dokonale padne. Prádlo Lindex vyniká již delší dobu na trhu, protože je zaměřeno na tzv. Bra-volution.

Bra-volution je koncept, který ukazuje, že společnost Lindex nabízí dámské spodní prádlo skutečně ve všech střizích a pro všechny ženy. Díky tomu je Lindex prádlo velmi oblíbené. Zájem na účasti v letošní kampani Bra- volution a pro jarní kolekci spodního prádla Lindex byl ohromný a modelkami jsou obyčejné dívky a ženy ze Švédska, Norska, Finska a Litvy, které nikdy modeling nedělaly profesionálně.

Jarní spodní prádlo od Lindexu bude pro tuto sezónu v měkkých pastelových barvách s trochou šedého melíru. Romantická a žensky laděná kolekce je vyrobena z měkkých vesměs směsových materiálů. Bra – volution a jarní kolekce je v prodeji ve všech obchodech Lindex a také na lindex.com od 9. února 2017.

Vyberete si také vy ten svůj kousek?

Zdroj foto: Lindex

Sponzorované odkazy



Štítky: spodní prádlo Lindex, prádlo, pro všechny typy postavy