Jarně letní Pure Tiqe by Petra Balvínová

Jarně letní Pure Tiqe by Petra Balvínová

Kategorie: Dámské oblečení, Dámské šaty, Značkové oblečení

Sponzorované odkazy

Aktuální kolekce pro jaro a léto 2017 návrhářky Petry Balvínové a její značky Tiqe, se představuje v plné kráse. Má zcela nový lookbooku a modely, mimo bílé a béžové odstíny nově doplňují pastelové barvy.

Kolekce s názvem Pure Tiqe tedy vnáší do šatníků pastelovou barevnost malinového, fuchsiového a šeříkového odstínu. Pro skalní fanoušky tradičních barev v zemitém a tmavém tónu návrhářka na přání a na míru šije modely v černých a khaki barvách. A tou úplnou „nej“ novinkou v kolekci jsou minimalistické mikiny z neoprenu, na prsou ozvláštněné řasenou aplikací.

Celá kolekce vyzařuje ležérnost, pohodlí, uvolněnost a klid. Je laděna celá v čistých liniích s volnými střihy. Ty ženy milují a proto jim zůstává Petra Balvínová věrná. Materiálem tentokrát jsou především viskóza, jemné hedvábí a bavlněný batist. Kouskům nechybí propracované detaily a prvky jako patky, lampasy, klopy, či prostřihy na nejrůznějších i neobvyklých místech.

Kalhoty jsou vyvedeny ve dvou délkách, delší přední a zkrácená zadní, a jsou doplněny o lampasy z eko kůže, jež dodávají neobvyklost. Něžně působící šifon je zdůrazněn ještě volánky, jejichž vyvedení šatům – dlouhým i kratším svědčí. Volánky se objevují nejen na šatech, ale i na sukních, a to jak na bocích sukní ve variantě kratší, tak na dlouhých ke kotníkům.

A epesní vysoký rozparek dlouhé sukně na předním dílu rafinovaně odhaluje krátké šortky vespod. Mimoto v jarně letní kolekci nechybí návrhářčina oblíbená síťovina a dlouhé kalhotové overaly.

Zdroj foto: Marek Musil

Autor: Pavla Jelínková

Sponzorované odkazy



Štítky: jaro, léto kolekce, Pute Tiqe, Petra Balvínová