Co by nemělo chybět v šatníku aktivní ženy

Co by nemělo chybět v šatníku aktivní ženy

Kategorie: Dámské oblečení, Oblečení – eshopy, Svetry, mikiny, Značkové oblečení

Sponzorované odkazy

S prvními hřejivými slunečními paprsky a rozkvétající přírodou je dobré doplnit do šatníku to, co by nemělo chybět v žádném šatníku aktivní ženy. Nenechejte přírodu ať vás nachytá na hruškách a nepřipravené!

Aktivní ženy běhají, sportují, to jak v interiéru fitness center a posiloven, tak i venku. Podnikají dlouhé procházky, jezdí na kole, cvičí a radují se z pohybu a zdravého těla. K indoor a outdoor aktivitám potřebují především vůli, někdy již vypěstovanou dobrou kondičku, ale jindy na ní je nutno ještě pracovat. Ovšem podstatné je také dobré, funkční a esteticky pěkné sporty oblečení.

Takové, jako nabízí návrháři české outdoorové společnosti AlpinePro. Vytvořili trendy městskou a sportovní módu plnou teplých barev a květinových vzorů. A tak ať už se chystáte vyrazit na dlouhý trek, do hor, jen tak na procházku či do práce, v tomto oblečení se vždy budete cítit komfortně.

bunda Brennibrabunda Brennibra

Bunda Brennibra

Lehká softshellová bunda Brennibra v černé anebo syté červené barvičce, díky svým vlastnostem zajistí komfort při nošení. A tak ani při dlouhodobé aktivitě vám spodní vrstvy oblečení neprovlhnou a vy neprochladnete. V jakékoli situaci vás tato elegantní přiléhavá bunda udrží v suchu a optimální teplotě. Bunda je k mání za cenu 2199 Kč.

svetr Enea Sa 2svetr Enea Sa 2

Svetr Enea Sa2

Je to praktický svetr a každou nositelku krásně zahřeje. Zapínání na zip a dvě kapsy dopřeji pohodu a funkčnost při nošení. Sportovní svetr Enea Sa2 je vyroben ze strukturovaného a krásně vyplétaného materiálu s oblíbeným pruhovaným designem. Zakoupit jej lze za 999 Kč.

mikina Emblamikina Embla

Mikina Embla

Bude dobrým společníkem na kolo, při běhu, na vandru, na procházce či jen tak při posezení na letních zahrádkách. Vždy ji oceníte jako velmi příjemný, krásně hřejivý a praktický kousek oblečení. V příjemně pastelově růžové barvě bude krásným doplňkem sporty outfitu. Je k mání za 1 199 Kč.

capri kalhoty Cosimocapri kalhoty Cosimo

Capri Cosimo

Tyto kalhoty z pružného materiálu dopřejí velkou svobodu pohybu a to nejen při sportu. Capri kalhoty Cosimo tak vždy zaručí volnost, přizpůsobení vašim aktivitám, ať děláte cokoli – na inline bruslích, při běhu i fitness cvičení, vždy oceníte pohodlný pas do gumy, odvětrávání pro udržení optimální teploty i kapsu na důležité nezbytnosti. Capri stojí 699 Kč.

softshell kabát Camisasoftshell kabát Camisa

Softsell kabát Camisa

Lehký softshellový kabát Camisa vám pomůže překlenout sychravější dny. Jeho funkční vlastnosti zajistí, že ani vítr, déšť nezpůsobí problémy, a vy vždy zůstanete v suchu a teple. A to i při vysoké fyzické zátěži. Kabát má velmi trendy střih, zdůrazňující ženskou siluetu. Vyjde vás na 2 499 Kč.

kalhoty Ominecakalhoty Omineca

Kalhoty Omineca

Nezradí vás v žádné situaci. Tyto lehké softshellové kahloty budou dobrým parťákem venku v přírodě s dětmi či ve městě. Kalhoty mají anatomicky tvarovaná kolena, reflexní potisk a padnou na tělo jako ulité, přičemž jsou pohodlné a lehké, a lze je v pase regulovat nebo opásat páskem. Kalhoty Omineca vyjdou na 1 399 Kč.

Veškeré kousky jsou k mání v obchodech se sportty a outdorovým vybavením oblečením, a také v eshopu AlpinePro.

Zdroj foto: AlpinePro

Autor: Pavla Jelínková

Sponzorované odkazy



Štítky: aktivním žena, AlinePro, česká outdoorová společnost, dámská aktivní móda