Batoh, kabelka či taška? Vyberte si!

Batoh, kabelka či taška? Vyberte si!

Kategorie: Tašky a kabelky

Sponzorované odkazy

Znáte značku QWSTION? Že ne? To musíme napravit! Máme tipy od této značky na prima tečku pro váš outfit.

Švýcarská značka QWSTION je moderní značkou, která jde s dobou a jejími trendy. Je to značka produkující zavazadla, tašky, batohy a kabelky. Zkrátka pod tímto nezvyklým a malinko krkolomným pojmenováním najdete nejrůznější cestovní kousky – velké či menší tašky, a rovněž praktické módní doplňky v podobě kabelek, tašek a batohů.

Batoh SimpleBatoh Simple Praktické menší zavazadlo, alias batoh Simple za 2390 Kč, můžete nosit na zádech i přes rameno. Je minimalistický, odolný a překvapivě prostorný.

Značka se vyznačuje maximální kvalitou a precizností zpracování svých produktů. Jejich výrobky mají vždy vysokou funkčnost a odolnost, protože jsou vyrobeny z high tech ekomateriálů v nepromokavé úpravě. A mají svůj neotřelý styl, design, který je neopakovatelný.

taška Totetaška Tote Taška Tote stojí 4850 Kč, a vejdou se do ní mnohé propriety. Díky nastavitelným popruhům ji lze snadno proměnit v praktický batůžek.

Neobvyklé na jejich kouscích je, že každý lze nosit hned na několik různých způsobů, oplývají sofistikovaností a praktickými detaily, spoustou funkcí a nemají přitom nějaké zvláštní zbytečnosti ani okázalost.

Taška SimpleTaška Simple Taška Simple vás vyjde na 3750 Kč. Tahle stylová a minimalistická taška se dá nosit v ruce, na rameni i jednoduše proměnit v praktický batoh. Má dlouhý popruh a poutka na kratší i delší straně.

Díky tomu všemu, lze s každým kouskem vytvořit dokonalý urban look na mnoho způsobů. A to jak v ulicích města, tak v práci, ve škole či studiu, při jízdě na kole i na obchodním jednání. Všechny jednotlivé prototypy výrobků vznikají v curyšském studiu, a samotné produkty se vyrábějí za příznivých a transparentních podmínek v malé továrně v čínském Chuej-čou.

Taška Tote DayTaška Tote Day Taška Tote Day za 5100 Kč, je vyrobena ze 100% bavlny a popruhy jsou z nylonu. Bude vaším společníkem v mnoha situacích.

Mezi materiály najdete bavlnu, konopí a len s voděodolnou úpravou, k tomu nylon, kůži a ocel. Vše spolu vždy tvoří jedinečný kousek, s nímž beze zbytku vytvoříte symbiózu. On vám totiž doladí outfit vždy a kamkoli. Tyhle taška, batohy a kabelky jsou velmi lehké a lehce kombinovatelné s jakýmkoli lookem.

Tašky, batohy a kabely švýcarská značka QWSTION, jsou k mání na Nila.cz.

Zdroj foto: Nila

Sponzorované odkazy



Štítky: Švýcarská značka, QWSTION, zavazadla, tašky, kabelky, batohy