Festivalová inspirace Levis

Festivalová inspirace Levis

Kategorie: Dámské oblečení, Džíny, Jeans, Rifle, Pánské oblečení, Topy, trička, tílka

Sponzorované odkazy

U nás je stále aprílové počasí, které občas projasní pár pěkných dní. Snad se to již pomalu změní. Ale jinde už byla festivalová sezóna zahájena.

outfit Jamie Chung – vlevo, a doporučení Levis – vpravooutfit Jamie Chung – vlevo, a doporučení Levis – vpravo

Mezi nejstylovějších festival hudby a umění patří kalifornská Coachella, která hostila tisíce diváků i celebrit a jedna party střídala druhou. A v rámci festivalu se hned začaly kupit statistiky nejoblíbenějších kousků, i to, co měla která star na sobě a co tedy nesmí chybět ani ve vašem nejen festivalovém šatníku.

look Poppy Delevingne – uprostředlook Poppy Delevingne – uprostřed

A co k těm nejdůležitějším kouskům patří?

Nepostradatelný je zcela jistě denim ve všech podobách, z kolekcí značky Levi’s® vedly šortky 501® s poklopcem na knoflíčky coby krátká odnož kultovních džín 501. Na druhém místě byl opět džínový kousek, a to nové džíny 501 Skinny. Hojně byly na Coachella festivalu k vidění kultovní trička s Batwing logem, i v retro verzi z Orange Tab kolekce, anebo tílka se slavným logem pro americký tým z olympiády v Los Angeles v roce 1984. A samozřejmě nesměly chybět nesmrtelné džínové bundy.

outfity Solange Knowles – vlevo a Emily Ratajkowski – vpravooutfity Solange Knowles – vlevo a Emily Ratajkowski – vpravo

Double look s jedním kouskem

A máme pro vás super trik jak s jednou denim bundou či džínovou košilí vytvořit dva super kousky. Je to jednoduchý a efektní trik, který vás dámy bude bavit. Víte tedy jak odhalit ramena v košili nebo džísce? Koukněte na fotografii níže: zapněte bundu či košili asi do půlky, stáhněte z ramen a rukávy zavažte pod prsy… přes den tak máte denim sexy look a večer vás džíska nebo košile prima zahřeje.

jak odhalit ramena s bundou nebo košilíjak odhalit ramena s bundou nebo košilí

Na festivalech je skvělé to, že se zde nekladou meze kreativitě, tak se odvažte a ukažte se! Ozdobte svůj outfit nášivkou, výšivkou, cvočky, špendlíky a plackami. Buďte sví a mějte original vlastní styl. Inspirovat se můžete na našich fotografiích a stylu slavných.

tipy na looky od Levistipy na looky od Levis

Zdroj foto: Levis

Autor: Pavla Jelínková

Sponzorované odkazy



Štítky: festival, Coachella, denim kousky, bunda, šortky,