Kolekce Levi's Pride 2017 je v prodeji!!

Kolekce Levi's Pride 2017 je v prodeji!!

Kategorie: Dámské oblečení, Džíny, Jeans, Rifle, Pánské oblečení, Topy, trička, tílka

Sponzorované odkazy

Levi's představuje čtvrté pokračování limitované kolekce Pride. jehož inspirací je „Fight Stigma“ (v překladu proti stigmatu). Téma již několik desítek let ovlivňuje celý svět a odráží dlouhodobé hodnoty a postoje společnosti Levi Strauss & Co ke komunitě LGBTQ.

Levi's® je dlouholetým podporovatelem rovnosti a boje proti diskriminaci. Zapojuje se na mnoha frontách, když již roku 1982 vystoupil tehdejší generální ředitel Bob Haas před zaměstnanci v hale společnosti, kde jim rozdal informační letáky o HIV, a ještě téhož roku se Levi Strauss Foundation stala prvním firemním dárcem první kliniky pro léčbu AIDS na celém světě.

V roce 1992 byla právě Levis první společností, nabízející výhody pro páry stejného pohlaví, a v roce 2007 se stala jako jediná společnost v Kalifornii tou, která předložila kalifornskému Nejvyššímu soudu svůj právní pohled na podporu manželství osob stejného pohlaví.

V Levi's® totiž nevnímají rovnost něco, co se momentálně nosí a více než 30 let podporuje organizace zabývající se bojem proti HIV/AIDS, když rovněž přispěla vysokou sumou (více než 70 milióny dolarů) na granty organizacím HIV/AIDS ve mnoha (cca 40) zemích světa.

Kolekce Pride 2017 a její poselství „Fight Stigma“ je tudíž soudobou připomínkou toho, že za rovnost je nezbytné bojovat za každou cenu. A také vzpomínka na všechny, které jsme ztratili, i na aktivisty, kteří proti stigmatu neustále bojují.

Letošní kolekce je inspirována také památníkem AIDS Memorial Quilt. V roce 1988 zaměstnanci společnost vyšili a připojili vlastní pokrývku jako poctu svým kolegům a přátelům.

Kolekce bude v prodeji v Levi’s® Storu v Praze na Václavském náměstí 10 od 7. srpna. Veškerý výtěžek půjde dvěma partnerským nadacím – Harvey Milk Foundation a Stonewall Community Foundation.

Zdroj foto: Levis

Autor: Pavla Košík Jelínková

Sponzorované odkazy



Štítky: kolekce, Levi's Pride 2017, džínová móda, denim,