Zpátky do lavic se Sportstyle od Pumy!

Zpátky do lavic se Sportstyle od Pumy!

Kategorie: Dámské oblečení, Pánské oblečení, Značkové oblečení

Sponzorované odkazy

Nový školní rok se pomalu blíží, a tak je na čase oživit šatník stylovými módními kousky. Společnost PUMA na to myslí a aktuálně představuje nejnovější produkty Sportstyle kolekce.

Do kolekce patří jak obuv, tak i oblečení, ale rovněž doplňky. A to vše jak dívčí a dámské, tak i chlapecké a pánské produkce. Mezi četnými sportovně a outdoor laděnými kousky v bohaté kolekci jsme mezi sporty kalhotami, botkami, mikinami, triky a bundami našli pár kousků oblečení, které hodně zaujaly.

Dámské mikiny, stylovou jasně červenou a jemněji barevně laděnou smetanovou. Červená je klasicky přes hlavu a s jasným příznakem znaku Puma a smetanová na zip a bez kapuci, s pružným límcovým lemem. Oba kousky vyjdou na podobnou láci – červená je k mání za 1699 Kč a smetanová za 1799 Kč.

Krásná bunda /parka v praktickém tmavém provedení, má super střih, s prodlouženými cípy v zadním díle, praktickou kapuci a neotřelým šněrováním na rukávech a zádech. Extra kousek vyjde na celých 3299 Kč.

Třetím kouskem jsou bundy/mikiny s ¾ širokým rukávem ve dvoubarevném provedení světle šedé a tmavě šedý melír, nebo tmavá a světlá olivová. Velmi šik kousek lze mít za cenu čítající 1899 Kč.

Sportovní legíny s exkluzivním žíhaném vzoru i provedení se zpevněnými částmi v jednobarevné tmavě šedé barvě vyjdou na 1799 Kč a k nim nesmí chybět parádní volně a ležérně řešené triko ve shodném vzoru za 949 Kč.

Pánská část kolekce je zajímavá originálně řešenými sporty kalhotami v olivovém provedení, které budou jistě prima kouskem nejen ke sportování. Můžete je mít za 1899 Kč.

Dále vybíráme dvě pánská trika s abstraktním vzorem a jednobarevné s velkým potiskem na přední části. Obě verze budou stylový doplňkem pánského outfitu. Žíhané vyjde na 799 Kč a olivové na 949 Kč.

Pánské mikiny také nejsou vůbec k zahození, zaujala nás modrá přes hlavu s protlačeným logem a nápisem Puma na předním díle, která se tváří jako svetr, a druhá á la bunda, na zip s kapucí a efektními světlými lemy na rukávech a zajímavým atypickým pruhem na zádech. Modrá stojí 1499 Kč a černá pak 3999 Kč.

Triko a sportovní kalhoty jsou již lahůdkou, s nimiž neprohloupíte a budete vždy IN. Světle šedá barva je módní a vpadá velmi dobře. Je oblíbenou barvou značky Puma pro muže. Obojí má stejnou cenu, jak triko, tak kalhoty vyjdou na 1799 Kč.

Tak co, vybrali jste si?

Zdroj foto: Puma

Autor: Pavla Košík Jelínková

Sponzorované odkazy



Štítky: Puma, kolekce Sportstyle, studenti, škola, zpátky do lavic