Šik hřejivé kousky na podzim a zimu? Jedině Jaroslava!

Šik hřejivé kousky na podzim a zimu? Jedině Jaroslava!

Kategorie: Dámské oblečení, Značkové oblečení

Sponzorované odkazy

V nové kolekci značky Jaroslava s názvem ,,be gentle, stay strong“, se pojí vitalita, ženskost a energie. V sytých i podzimních barvách, vždy perfektně řešeno a z přírodních pří­zí.

Dámy, pokud máte zálusk na šik nový kousek pro poslední čtvrtinu tohoto roku, máte šanci. V kolekci Jaroslava si jistě vyberete ten svůj kousek. Všechny jsou krásné a vyznačují se jemnou křehkostí ženského půvabu se silnou energií, která z žen vyzařuje.

Na obrázku jsou dvoje šaty z kolekce, které jsou z materiálu bavlna s lehkou příměsí acrylu, jsou nemačkavé a pohodlné. Sakosvetr alias vesta alias pléd z merino fine wool se zipem je výborným doplňkem k šatům.

Přírodní a hřejivé

Celá kolekce dámských oděvů je vytvořena z přírodních italských přízí, přičemž největší podíl je zde úpletů z bavlny, na pomyslné druhé příčce bychom našli směsové materiály viskoza/acryl, silk a merino fine wool. Podzimně zimní kolekce značky jaroslava je rozdělena do několika barevných celků.

Zde je zobrazen kabát z materiálu bavlna s lehkou příměsí acrylu, svetr a sukně v korálové červeni s černou v žakárovém vzoru a sako s dlouhou sukní v pomerančově oranžové s kontrastními detaily v černé barvě z viskozy s příměsí lycry.

Kontrasty a sytost

Návrhářka Jaroslava Procházková vytvořila modely šité s modely z úpletů ve výrazných kontrastních barvách, mezi nimiž vévodí korálově červená, pomerančově oranžová, černá, hnědá a šedá. Další část tvoří outfity s nádechem retrostylu v barvách šedé, růžové, hnědé, oříškové a vínové.

Do třetice dvojka na obrázku – dvouřadový kabát bez zapínaní, s páskem v rovné linii s výraznými klopami, je z kvalitní italské merino fine wool v korálové červeni a kabátek je z merino fine wool, pletený výrazným hrubým žebrovým vzorem, rověž bez zapínání jen s páskem.

Kombinování má zelenou

Různé barevné pojetí je pro značku charakteristické a umožňuje téměř neomezené možnosti kombinování. V kolekci návrhářka pracuje s různými vzory, jež svým používáním dotvářejí specifickou atmosféru outfitů, kterou umocňuje bohatá nabídka plédů a šál.

Informace o cenách v obchodě Studio JAROSLAVA, Palác Lucerna – “Pod visícím koněm” Vodičkova 36, 110 00, Praha 1.

Zdroj foto: Jaroslava.cz

Úvodní foto: z kolekce podzim a zima 2016 Jaroslava.cz

Autor: Pavla Košík Jelínková

Sponzorované odkazy



Štítky: dámské oblečení, podzim a zima, značka Jaroslava