Svůdné Macrame od Intimissimi

Svůdné Macrame od Intimissimi

Kategorie: Dámské oblečení, Dámské spodní prádlo

Sponzorované odkazy

I na podzim můžete být dámy oděny od krajky. Spodní prádlo je kousek ryze nadčasový, který nosíte bez ohledu na roční období. A tak proč nezvolit právě nyní krajku jako symbol ženskosti a smyslnosti?

Nová kolekce Intimissimi vás nadchne právě krajkou. Je v ní zakomponován romantický styl a rafinované střihy, které vévodí nejnovějším trendům v oblasti spodního prádla. Součástí kolekce je macrame, což je krajková výšivka s původem v dávné historii.

Macrame v akci

Spodní prádlo od italské značky Intimissimi tradičně čerpá inspiraci z módních přehlídek haute couture. Kolekce pro tento podzim je extrémně ženská a smyslná, přičemž bohatě využívá právě macramé krajky a její charakteristické kruhové motivy.

Samo macrame se vyrábí starodávným procesem a je považováno za umění, jehož historie se datuje do 13. století v Arábii. Popularitu si tento typ krajky získal v sedmdesátých letech minulého století, kdy ji znovu objevili hippies a začali ji nosit v novém, modernějším pojetí.

Černá a jemné pastely

Intimissimi toto tradiční umění interpretuje svým osobitým způsobem, přičemž výsledkem je právě nyní kolekce prádla s pozoruhodnými geometrickými vzory ve třech barvách: bílé, černé a smetanové.

Dámy, zakuste si nošení nejromantičtějšího a nejsvůdnějšího prádla pro letošní sezonu podzimu ve stylu moderní elegance.

Zdroj foto: Intimissimi

Autor: Pavla Košík Jelínková

Sponzorované odkazy



Štítky: Marcame, kolekce, Intimissimi, spodní prádlo