Představujeme tenisky Veja First Lady!

Představujeme tenisky Veja First Lady!

Kategorie: Dámské oblečení, Značkové oblečení

Sponzorované odkazy

Máme pro vás epesní pár obuvi dámy! Jedinečný a vtipný kousek od značky Veja je tu! Limitovaná edice má jen 1000 kousků, ta neváhejte!

Tenisky od francouzské značky Veja mají nápis First Lady na patách, který se po překřížení nohu změní na Lady First. Unikátní limitka šik tenisek, vznikla ve spolupráci s Modetrotter.

tenisky Veja First Ladytenisky Veja First Lady

Veja First Lady

Jsou rozverné, ženské i s pěknou dávkou vtipu. Drzé a ženské, krásné a ironické, vtipné a přitažlivé. To vše obsáhnou Veja First Lady. Značka Veja nabízí tyto tenisky s ironickým nápisem First Lady na patách (každá bota jeden nápis), za cenu 3790 Kč.

K páru Veja tenisek First Lady obdržíte dvoje tkaničky. Sporty botky mají logo značky na bocích bot a podrážka je vyrobena z přírodního kaučuku, který je eticky získáván. Veja First Lady mají vnitřní vložka z bio bavlny a polyurethanu a ušité jsou z nízko-chromované kůže. Celé se vyrábějí v Brazílii.

Značka Veja

Francouzská značka, která proslula krásnými a odolnými teniskami, slaví úspěchy na všech frontách. Při nákupu bavlny podporuje lokální pěstitele a při získávání kaučuku používá inovativní eko technologie. Neprodukuje nadbytky, redukuje emise CO2 a podílí se na zaměstnávání sociálně znevýhodněných.

Zdroj foto: Veja

Autor: Pavla Košík Jelínková

Sponzorované odkazy



Štítky: tenisky, Veja, First Lady